Keystone logo
IMT Mines Albi

IMT Mines Albi

IMT Mines Albi

Introduksjon

IMT Mines Albi ble grunnlagt i 1993 og er en offentlig institusjon for høyere utdanning som spesialiserer seg på ingeniørarbeid, underlagt myndighet fra departementet for økonomi og industri.

En utdannet ingeniørskole

Som en fransk "Grande École d'Ingénieurs of engineering, tilbyr IMT Mines Albi et enestående utvalg av programmer som passer dine behov, talenter og mål. Våre lavere studenter er tatt opp på L3- eller M1-nivå, og vårt ingeniørdiplom leveres til slutt av M2-året. Vår mastergrad i naturvitenskap, ingeniørfag, International Master (M3) og Ph.D.-programmer gir et høyt nivå av vitenskapelig og ledelsesmessig opplæring for å utvikle sosialt ansvarlige ledere som er klare for utfordringene i en dynamisk og urolig verden.

Et senter for fortreffelighet for forskning

IMT Mines Albi vert 3 forskningssentre: The RAPSODEE forskningssenter dedikert til energi, miljø og vitenskap og teknologi av partikulært materiale The Clément Ader institutt med fokus på forskning på mekanisk og materialteknologi Engineering med særlig vekt på luftfart og plass applikasjoner The Research Center for industriell produksjon viet til organisering og styring av forsyningskjeder, utvikling av matematiske verktøy og programvare for systemteknikk. I anerkjennelse av vitenskapelig ekspertise og kvalitet innen industriforskningspartnerskap ble RAPSODEE og ICA delt forskningsenheter mellom CNRS og Mines Albi og laboratoriene av IMT Mines Albi ble tildelt den prestisjetunge "Carnot" -rangeringen, en etikett levert til eliteforskningsgrupper i Frankrike som gjennomførte bransjemessig forskning

En forretningspartner for økonomisk og regional utvikling

IMT Mines Albi utvikler kontinuerlig nære bånd til internasjonale og nasjonale bransjer og deltar i utviklingen av den regionale økonomien, for eksempel ved å starte oppstart etc. Opplæringsprosessen er utformet for å sikre at utdannede ingeniører er i stand til å "slå bakken" i operasjonelle jobber i ulike sektorer i bransjen. Mange ingeniører og ledere fra industrien underviser regelmessig på skolen og er nært involvert i ledelsen.

Strategi

IMT Mines Albi er en moderne og velutstyrt akademisk institusjon

  • trene flerfaglige ingeniører i henhold til den franske "Grandes Ecoles" -tradisjonen
  • leverer master of science diplom
  • medleverer doktorgradsstudium
  • utfører banebrytende grunnleggende og anvendt forskning
  • Fremme den industrielle gjennomføringen av sine aktiviteter.

IMT Mines Albi tilhører: - til "Institut Mines-Télécom", den franske lederen for utdanning og forskning innen ingeniørfag, informasjonsteknologi og ledelse, - til "Toulouse University", grunnlagt i 1290, bestående av ca 120000 studenter delt på alle universiteter Enger. Albi er en sjarmerende og rolig by som ligger i sør-vest i Frankrike, dets historiske sentrum blir erklært som et UNESCO verdensarvsted. Plassert i hjertet av det moderne og dynamiske nettverket av "Mines", "Télécom" og "Toulouse" -universitetene i hele Frankrike og i Midi-Pyrénées-regionen, utvikler "Mines Albi" seg i et miljø av verdensberømte forskningsklynger i ulike områder som luftfart, kreft og helse, energi, vann og miljø. Accelererende internasjonalisering av campus har blitt et av hovedmålene for fremtidig utvikling. En vesentlig internasjonal erfaring er obligatorisk for hver av våre studenter i løpet av sine studier, og IMT Mines Albi tar sikte på å arrangere ca. 30% av utenlandske studenter på bachelor- og masterkurs. Disse studentene er tatt opp som en utvekslings-, bachelor- eller dobbeltdiplom-student, innenfor rammen av samarbeidsavtalen signert med universiteter fra hele verden. I dag kommer ca 50% av våre doktorgradsstudenter og postdoktorale studenter fra utlandet. Vi utvikler det internasjonale engasjementet og anerkjennelsen av vår forskning ved å fortsette å organisere og samordne årlige internasjonale konferanser, øke vår deltakelse i internasjonale og EU-prosjekter, og øke internasjonale publikasjoner. Utviklingen av felles internasjonale forskerteam og laboratorier samt intensiveringen av besøkeprofessorene vil styrke vår posisjon på internasjonalt nivå. På grunn av de nye investeringene i de teknologiske og pilotplattformene GALA, MIMAUSA og VALTHERA og kvaliteten på campuslivet og i Albi, er IMT Mines Albi et attraktivt alternativ for studier og forskning.

Steder

  • Albi

    Allée des sciences, 81000, Albi

Spørsmål