Keystone logo
International University For Graduate Studies - IUGS Doktorgrad i avhengighet studier
International University For Graduate Studies - IUGS

Doktorgrad i avhengighet studier

Portsmouth, Dominica

Request duration

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

ADDICTION STUDIER

 • Det er en økende etterspørsel for videre utdanning og legitimasjon i området for avhengighet. Du kan ha en profesjonell og faglig bakgrunn som ligner på våre nåværende kandidater. Er du en lisensiert avhengighet profesjonell med en bachelor eller mastergrad som har tatt profesjonell og etterutdanningskurs, eller er du en avhengighet profesjonell søker en bachelor og post-mestere sertifisering samt en internasjonal sertifisering? Hvis du er, kan du ha fullført all nødvendig kurs for master-eller doktorgrad. En undersøkelse kan være nødvendig å konvertere denne kurs i graduate kreditt. Fakultetet er praktisere fagfolk som har minst én opptjent doktorgrad og som er gode formidlere. Derfor er både teori og praksis integrert for utdanning som kreves for faglig vekst og anerkjennelse.

Instruksjons Filosofi og misjon

IUGS er dedikert til å utdanne fagfolk i Addiction Studies Programme for å møte samfunnets behov i møte det voksende rusproblemer nasjonalt og internasjonalt. Avhengighet Studier Doktorgrads og masterprogrammer på IUGS krever som grunnlag oppdragene i yrket som skissert av National Association for Rusmiddel Rådgivere (NAADAC) "NAADAC oppgave er å lede, forene og styrke avhengighet fokusert fagfolk for å oppnå excellence gjennom utdanning, advocacy, kunnskap, standarder for praksis, etikk, faglig utvikling og forskning. "Vedtatt 1998. IUGS abonnerer også på standarder som ble fremmet av den internasjonale sertifisering og gjensidighet Consortium (IC & RC) for å fremme internasjonale gjensidige standarder i credentialing i alkohol og narkotika behandling, forebygging og klinisk veiledning felt. Utover grunnlaget for de faglige kravene, blir studieprogrammene opprettet for å ytterligere styrke kunnskap og ferdigheter av disse profesjonelle. E. Potensielle studenter for IUGS avhengighet studier med oppstart er enkeltpersoner som ønsker å øke sine kunnskaper og styrke sin faglige kompetanse gjennom høyere grad utdanning. Våre studenter er:

 1. Avhengighet rådgivere;
 2. lærere;
 3. Addiction-fokusert helsepersonell.

Disse personene er spesialister på avhengighet forebygging, behandling, gjenvinning støtte og opplæring. Områdene av avhengighet, men er ikke begrenset til: alkohol, narkotika, inkludert nikotin, gambling, sex, og andre prosess / atferdsmessige avhengighet samt spiseforstyrrelser. Addiction Professionals:

 1. Er ansvarlig for vurdering avhengighetslidelser, og utvikle individualiserte behandlingsplaner basert på dokumentert-baserte praksis. Avhengighet fagfolk kan arbeide med pasienter individuelt eller i gruppe innstillinger, og deres familier;
 2. Hjelp med forebygging og bevissthet om faren for rus og avhengighet i samfunn;
 3. Samarbeid med annet helsepersonell til å behandle saker som er komorbide med avhengighet;
 4. Addiction studier kandidater og nyutdannede er også forventet å opprettholde høye standarder for kjernekompetanse og etikk. I konklusjonen, Addiction Studies filosofi ved IUGS er å utdanne for å sikre den høyeste kvaliteten på profesjonalitet innen avhengighet.

Tiltenkt Outcomes

 • Studentene må demonstrere følgende:
 1. Omfattende kunnskap om avhengighet teori og praksis via litteraturgjennomgang, bibliografi, og utvikling av annotert disposisjon;
 2. Grundig kjennskap til forskningsmetoder via formulering av en avhengighet problemstilling og valg av hensiktsmessige midler for datainnsamling og analyse;
 3. Velutviklet kritisk tenkning ferdigheter, inkludert de av analyse, syntese; sammen med divergerende og konvergerende prosesser;
 4. Høyere nivå skriftlig og muntlig kommunikasjonsevner;
 5. Enkel med diskursen om emnet via Dissertation Defence eller muntlig eksamen, og når det er hensiktsmessig på rundebordsdiskusjoner med jevnaldrende og lærere;
 6. Kompetente øve ferdigheter i avhengighet praksis med voksne, barn, ungdom, organisasjoner og systemer;
 7. Minst 85% mestring av eksamen materialer.

Innhold

 • IUGS tilbyr følgende grader i Addiction Studies:
  • Doctor of Philosophy (PhD);
  • Doctor of Psychology (PsyD);
  • Master of Arts (MA);
  • Master of Science (MSc);
  • The Bachelor of Science (BSc).
 • Doktorgradsavhandlingen og MA-avhandlingen har en tendens til å være teoretisk og innebærer mer sekundær deretter primære forskning.
 • Den PsyD prosjektet og MSc-prosjektet har en tendens til å søke en praktisk løsning eller utfall for et spørsmål eller trenger. Det innebærer mer primær deretter sekundær forskning.
 • Gjennomføring av Doctor of Philosophy eller Doctor of Psychology i Addiction Studies krever et minimum totalt 93 post-Baccalaureate studiepoeng.
 • Gjennomføring av Master of Arts eller Master of Science i Addiction Studies krever et minimum totalt 45 studiepoeng post-Baccalaureate.
 • Gjennomføring av Bachelor of Science i Addiction Studies krever et minimum totalt 120 studiepoeng * hvorav minimum 30 studiepoeng må tas på IUGS.
  • The Bachelor of Science i Addiction Studies er spesielt utviklet for profesjonelle som ønsker en bachelorgrad og / eller sertifisering eller lisensiering i avhengighet eller relaterte studier. Kravene til eksamen er:
   • Dokumentert Relevant yrkeserfaring;
   • Sertifisering eller lisens i alkohol eller narkotika Counseling;
   • 120 studiepoeng * for oppgradering hvorav 30 må tas på IUGS.
 • Obligatoriske kurs domener (eller ekvivalens som vurderes og godkjennes av dekan ved Fakultet) for doktorgrader i Addiction Studies er:
 1. Avhengighet politikk og effekt på avhengighet diagnose og behandling;
 2. Forholdet mellom psykisk sykdom, fysisk sykdom og avhengighet;
 3. Ulike kliniske tilnærminger til behandling av avhengighet;
 4. Spesielle populasjoner, tillegg forekomst og behandling;
 5. Kliniske metoder og saksbehandling i avhengighet;
 6. Avhengighet klinisk practicum;
 7. Avhengighet forskningsmetoder;
 8. Relevante avhengighet valgfag som de knyttet til atferds / prosess tilvenningen og dobbeltdiagnose mellom psykiske lidelser og kjemisk avhengighet (MICA).

IUGS tilbyr doktorgrads og masterprogrammer og akademisk graduate kurs for studenter å være forberedt på avhengighet faglige utfordringer. Disse graduate kurs, men er ikke begrenset til:

 1. Mangfold og Spesielle problemer i Substance Abuse;
 2. Seksuelt overførbare sykdommer og andre medisinske sykdommer og narkotikamisbruk;
 3. Case Management for Substance Abuse Treatment;
 4. Psykofarmakologisk av narkotikamisbruk;
 5. Psykofarmakologisk av psykiske lidelser og dobbeltdiagnose - årsaker og behandlinger;
 6. Metoder, modeller og applikasjoner i Addiction Treatment;
 7. Etikk i profesjonell utøvelse;
 8. Introduksjon til selvhjelpsgrupper;
 9. Prosess / Atferds Avhengighet.

Bare graderinger av "C" eller bedre vil bli akseptert i overføring for faglig nivå. I tillegg har elevene samlet gjennomsnittlig må være B eller bedre.

*Inkluderer alle knytte grad og college kreditter samt sertifisering, lisensiering, godkjente praksisplasser og videreutdanning kurs på 13½ kontakttimer eller tilsvarende for hver faglig kreditt.

Sekvens

 • Studentens portefølje og transkripsjoner blir undersøkt av dekan etter diskusjon med studenten å bestemme hans eller hennes mål.
 • De 66 som kreves studiepoeng for avansert stående i doktorgradsstudiet vil bli gjennomgått og godkjent etter denne prosessen. De 27 som kreves studiepoeng for avansert stående i masterstudiet vil bli godkjent etter denne prosessen.
 • Forskning Jeg må være ferdig, godkjent og innlevert før arbeidet med forskning II begynner.
 • Den 8-dagers Graduate Seminar på 10-dagers Residency kan gjennomføres når som helst i løpet av studentens innmelding i IUGS, men må være gjennomført før oppfylle sine faglige krav i Addiction Studies.

Instruksjons strategier: vil omfatte, men ikke være begrenset til:

 • Tildelt lesninger av tekster og akademiske tidsskriftartikler;
 • Interaktive forelesninger;
 • Små gruppediskusjoner;
 • Bruk av elektroniske medier (Questia online bibliotek gitt av universitetet og andre kilder valgt av studenten, mentor, og Dean);
 • Kumulative og omfattende undersøkelser for å sikre saks mestring.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • PhD i folkehelsevitenskap med spesialisering i helsefremmende og atferdsvitenskap
  • Louisville, USA
 • Ph.D. in Life and Health Sciences
  • Camerino, Italia
 • Doktor i filosofi i befolkningsstudier i helse
  • Lethbridge, Canada