Keystone logo

International University Of The Health Sciences (IUHS)

A logo

Introduksjon

Vi er en global medisinsk utdanningsinstitusjon som inkluderer de mest oppdaterte, effektive undervisningsmetodene, kombinert med et "hands on" integrert klinisk medisinprogram som spenner over hele vår prekliniske læreplan.

Ved å bruke oppdatert moderne teknologi og inkorporere den med lokale medisinske fasiliteter, kan IUHS utvide rekkevidden ikke bare på tvers av stater, men også på tvers av landegrenser. Dette gjør at et avansert læringsmiljø kan skapes nesten hvor som helst.

​IUHS-kandidater er lisensiert og praktiserer i hele Canada, i over 28 stater i USA og mange land over hele verden.

Medisinsk utdanning for det 21. århundre

Distribuert læring - Det er ingen grunn for studenter å rykke opp og flytte for å gå på medisinsk skole lenger. Moderne medisinske lærere engasjerer studenter gjennom et nettverk av kliniske fasiliteter og fakulteter samt læringsteknologi.

Live multi-plattform forelesninger lar studentene engasjere seg mer enn i et tradisjonelt klasserom. Studentene kan samhandle med professoren, lærerassistenter og andre klassekamerater i et trygt, mindre skremmende læringsmiljø. Læringsplattformer gir studentene friheten til å samhandle og samarbeide med hverandre og de som underviser dem uten fordommer eller fordommer.

Veiledede og precepterte prekliniske kliniske ferdigheter og kontorrotasjoner gir den viktige en-til-en undervisningen i tradisjonell medisin. IUHS tilbyr utdanning som er fokusert på utdanning uten distraksjon.

Vår idé om Flipped Classroom: IUHS-professorer leder ikke lenger didaktiske forelesninger. Alt grunnleggende materiale for blokker tilbys for forhåndsvisning før klasseøktene som kjøres i problemløsnings- og spørsmål- og svar-øktformat. Denne metoden fjerner de gammeldagse Flexnarian-øktene som gir studentene umiddelbar tilgang til kjernekonsepter. På denne måten kommer elevene forberedt til klassen og gir mer tid til produktiv samhandling.

Dette systemet gir studentene flere læringskontakttimer og gir mulighet til å lede og bli pedagoger selv.

Beste professorer i bransjen - Fordi IUHS-professorer kan undervise fra hvor som helst, er professorene våre svært ettertraktede topplærere innen sitt felt. Alle IUHS-professorer underviser også ved amerikanske eller kanadiske medisinske skoler. Som IUHS-student får du en utdanning som er lik (eller bedre) enn standardene til amerikanske og kanadiske medisinske skoler.

IUHS er ledende innen distribuert utdanning og har inngått samarbeid med toppmedisinske skoler og pedagogiske undervisningsteknologiselskaper for å utvikle og innlemme de mest innovative og effektive undervisnings- og læringsteknologiene i bransjen.

Opptaksalternativ 1

Opptaksalternativ 1

Steder

  • Marriott Concourse, 858 Frigate Bay Rd,, , Basseterre

Spørsmål