Keystone logo
© Domus Academy
Istituto Stomatologico Toscano in partnership with Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus)

Istituto Stomatologico Toscano in partnership with Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus)

Istituto Stomatologico Toscano in partnership with Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus)

Introduksjon

Istituto Stomatologico Toscano, det beste stedet å lære

Istituto Stomatologico Toscano , Foundation for Clinical, Research and Advanced Training in Dentistry, er rettet mot tannleger og tannpleiere, assistenter til tannlegepraksis og paramedikere, for å trene fagpersoner innen forebygging og behandling innen tannhelsefeltet.

Livslang læring, for alle som jobber i helsesektoren, er avgjørende for å følge med på teknologiske fremskritt og utviklingen av mer effektive og mindre invasive behandlinger. Dette er nettopp det primære oppdraget til Istituto Stomatologico Toscano, hvis fagpersoner overfører til studenter og fagpersoner som vil fortsette å utvikle sine ferdigheter.

Erfaring og høyt lærernivå Vitenskapelig relevans

Dedikerte utdanningsfasiliteter Strategisk beliggenhet

Istituto Stomatologico Toscano fra Lido di Camaiore, i provinsen Lucca, tar for seg opplæring og utvikling av etterutdanningstilbud for tannleger, tannpleiere og tannlegeassistenter.

Høgskolen er rettet mot både studenter som har oppnådd en tre-årig grad og de som har oppnådd en spesialist- eller old-school mastergrad, så vel som for fagpersoner som ønsker å komme tilbake i spillet, utdype ferdighetene og øke kvaliteten på tjenestene de tilbyr sine pasienter.

Du kan be om informasjon om startkurs, opptaksprosedyrer og registreringskostnader ved å sende en melding. En av våre ansatte vil kontakte deg og gi deg all informasjonen du trenger.

20År med dannelse

150Kurs gitt

3000deltakere

Partner for instituttet

Siden oppstarten har den pedagogiske aktiviteten til instituttet vært og organisert i samarbeid med en rekke italienske og utenlandske universiteter og er i dag basert på et utbredt samarbeid med Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences i Roma (UniCamillus).

UniCamillus er et nytt universitet utelukkende dedikert til medisinsk og helsevitenskap. Dets yrke er internasjonalt, og er rettet mot italienske, europeiske og ikke-EU-studenter som ser på medisinyrket og medisinen med en global betydning.

Det didaktiske tilbudet er veldig bredt og inkluderer praktiske pasientopplæringskurs, avanserte opplæringskurs, fordypningskurs, og jeg og II-nivå master som varer ett eller flere akademiske år.

138680_pexels-photo-305565.jpeg

IST-aktiviteter

Istituto Stomatologico Toscano representerer i utgangspunktet en etterutdannet skole for odontologi og organiserer universitetsmesterskap på nivå I og II, fordypningskurs, praktisk pasientopplæringskurs, samt avanserte kurs.

Alle fagpersoner har en lang og kvalifisert erfaring med å organisere og gjennomføre universitetskurs som garanterer en høy kvalitet på undervisningen.

Emner som dekkes i kursene til IST

Det didaktiske programmet for avanserte kurs i tannbehandling påvirker alle tannhelsedisipliner, med deltakelse av høyt kvalifiserte lærere, både italiensk og internasjonal.

Alle de mest interessante temaene innen moderne tannbehandling blir berørt, inkludert implantologi, oral kirurgi, periodontologi, kjeveortopedi, kosmetisk tannbehandling, juridisk tannbehandling, konservativ, laser i implantologi, munnhygiene, spesiell pasientbehandling, datamaskinassistert implantologi, datamaskinassistert implantologi , regenerativ og rekonstruktiv tannkirurgi, og forskningsmetodikk.

Etterutdanning for tannleger

Alle som jobber i helsesektoren må ta oppdateringskurs for kontinuerlig profesjonell opplæring. Disse studiene gir fagpersoner muligheten til stadig å fornye sin kunnskap, oppdage de nyeste innovasjonene innen teknologi og tilby bedre service til alle pasientene sine.

På området tannbehandling har IST i over ti år tilbudt ferdighetene og erfaringene fra våre høyt kvalifiserte lærere. Kontakt IST via kontaktskjemaet for å be om ytterligere informasjon.

doctor, medical, medicine

Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences i Roma (UniCamillus)

Et universitet utelukkende dedikert til helse- og medisinskvitenskap

Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus) - et universitet utelukkende dedikert til helse- og medisinskvitenskap. UniCamillus mottok godkjenningen av University Regulations and Education Ordinances 20. juni 2017 av CUN (Italian National University Council) og akkreditering av ANVUR (Italian National Agency of Evaluation for University and Research) 5. september 2017.

28. november 2017 undertegnet Kunnskapsdepartementet, universitetet og forskningen dekretet som opprettet universitetet, senere registrert ved revisjonsretten og publisert i den italienske loven Official Gazette n. 3 av 4. januar 2018.

Oppdrag

Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus) ønsker studenter fra hele verden velkommen og trener dem til å bli leger eller helsepersonell allsidig og fokusert også på sykdommer i vanskeligstilte land.

Av denne grunn er universitetet rettet spesielt til studenter fra EU og ikke-EU som viser en humanitær, vitenskapelig og profesjonell interesse for helseproblemene som særlig rammer utviklingslandene. UniCamillus-kandidater vil alltid huske de humanitære verdiene som er ervervet i løpet av studiene, spesielt pasientens verdighet, ansett som et menneske med sin egen følsomhet. Universitetet er sekulært og ønsker studenter av all tro velkommen.

Misjonen til universitetet er inspirert av Camillus De Lellis: på slutten av 1500-tallet bidro han vesentlig til å definere kriterier og organisering av et effektivt helsevesen, ved å utarbeide og implementere den første moderne prosedyren for sykehuspleie, og etablere den grunnleggende prinsipper for respekt og verdighet av pasienten.

Opplæringsmål

Utdanningsprogrammet tar sikte på å trene leger og helsepersonell som kan operere på verdensplan for å imøtekomme helsebehovene også i privilegerte land. I tråd med UniCamillus humanitære oppdrag, blir det under studietiden lagt vekt på sammenhengen mellom innholdet i grunnleggende og kliniske vitenskaper, med særlig oppmerksomhet på medisinens tverrfaglighet.

I samsvar med den internasjonale dimensjonen ved universitetet, blir mange undervisningskurs undervist på engelsk. Utdanningsverktøy og støtteprogrammer er tilgjengelige for å hjelpe studentene med å forbedre sine engelskkunnskaper i løpet av kursene til de når det nivået som er nødvendig for å bruke kvalifikasjonene sine i de fleste av verdens land uten språkbarriere.

Steder

  • Lido di Camaiore

    Lido di Camaiore, Camaiore, Lucca, Tuscany (Italy), , Lido di Camaiore

  • La Spezia

    La Spezia, Italia

    Spørsmål