
Master i folkehelseledelse (MPH) – Ernæring og kosthold
James Lind Institute - Switzerland

Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Geneva, Sveits
Språk
Engelsk
Studieformat
Fjernundervisning
Varighet
18 - 24 måneder
Tempo
Fulltid, Deltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Introduksjon
Ernæring og kosthold er en viktig og integrert del av ethvert helsetilbud. I folkehelsesammenheng spiller løsning av utfordringene med ernæring og kosthold en enorm rolle i de fleste folkehelseprogrammer. Helse og ernæring henger sammen. Dette gjelder personer som enten er friske eller syke, lokalsamfunn, helsesystemer, arbeidsplasser mv.
MPH in Nutrition and Dietetics-programmet ved James Lind Institute er designet for å gi deg en grundig forståelse av utfordringene som finnes innen ernæring og helse. Dette programmet gir deg en sterk bakgrunn i kjernekonseptene for ernæring så vel som dens kobling til folkehelsen. Det er også en sterk praktisk tilnærming til læring med eksponering for ferdighetsbasert læring om medisinske aspekter ved ernæring, effekten av ernæring på samfunnet, matkonservering og mikrobiologi, og mattrygghet. Dette er et intenst program og studentene forventes å ha en avansert forståelse av ernæring etter fullført program. Studentene fullfører et prosjekt under veiledning av en ekspert på ernæring og kosthold. Det er utvalgte muligheter for studenter til å gjennomføre sine prosjekter i samarbeid med en organisasjon som er involvert i ernæring og folkehelse. Mentorer hjelper studentene med å finne slike muligheter for forskning.
Master of Public Health (MPH) - Nutrition and Dietetics, er en sveitsisk grad tildelt av James Lind Institute, Sveits. James Lind Institute er en godkjent post-sekundær høyere utdanningsinstitusjon med myndighet til å tildele private grader i Sveits. Instituttet er registrert i kantonen Genève, Sveits under UID CHE-255.747.977. James Lind Institute har ulike akkrediteringer, sertifiseringer og internasjonale medlemskap.
Når du velger vår Master of Science in Public Health Management (MPH), kan du:
- Etabler troverdighet
- Lær i ditt eget tempo
- Hold deg oppdatert og relevant
Læreplan
Master of Public Health (MPH) - Nutrition and Dietetics-programmet er utformet med en svært omfattende læreplan for å sikre at du utvikler sterke kunnskaper og ferdigheter i utøvelsen av folkehelse med et spesielt fokus på ernæring og kosthold.
Det er et intensivt program og består av 138 studiepoeng som skal fullføres innen en varighet på 18 til 24 måneder.
Du vil først fullføre kjerne-MPH-kursene (90 studiepoeng), etterfulgt av spesialiseringen din i ernæring og kosthold (48 studiepoeng).
Du vil studere gjennom gjennomføringen av kurs i eget tempo via audiovisuelt innhold, interaktive dokumenter, videoer, podcaster og annet multimedieinnhold som kan være aktuelt. Andre interaksjoner inkluderer online live-klasser, diskusjoner med medstudenter, fakultetet og mentorer via studieportal, e-post osv.
Kursoppgaver:
Hvert kurs følges av en eksamen og oppgave. Du må bestå eksamen for å gå videre til neste kurs. Vårt fakultet kan også vurdere deg basert på ditt engasjement i debatter, diskusjoner og forskning.
Prosjekt- og prosjektrapporter:
- Etter kjerne MPH-kurs: Prosjektrapport 1 (10 000 ord)
- Etter fordypningsemner: Prosjektrapport 2 (10 000 ord)
Prosjekter vil bli utført under veiledning av fakultetet og mentor. De kan være et individuelt prosjekt eller et teamprosjekt.
Dette programmet er også tilgjengelig som et alternativ for to grader. Dette lar deg tjene 2 mastergrader med minimale ekstra kostnader og innsats. I det doble studiet vil du fullføre ytterligere 48 studiepoeng gjennom nettbasert læring ved International Telematic University UNINETTUNO, Roma, Italia (Università Telematica Internazionale UniNettuno 'UTIU'). Etter fullføring vil du bli tildelt en Master of Science in Public Health Management-grad av universitetet.
Derfor, når du har fullført dual grad-programmet, vil du ha oppnådd følgende grader:
- MPH - Nutrition and Dietetics (Fra James Lind Institute, Sveits); &
- M.Sc i folkehelseledelse (fra International Telematic University UNINETTUNO, Roma, Italia)
En tilleggsavgift gjelder for dual degree alternativet er nevnt på vår nettside.
Galleri
Opptak
Karrieremuligheter
Utfall
MPH in Nutrition and Dietetics-programmet ved JLI er utviklet for å forberede studentene til å forbedre deres forståelse av ernæring og kostholdsrelaterte aspekter ved folkehelsen. Dette programmet bruker teknikker og metoder for elever til å påta seg roller innenfor den bredere folkehelsesettingen med fokus på samfunnet og befolkningens helse. Rollene som er åpne for aspiranter er innenfor næringsmiddelindustrien, samfunnshelseorganisasjoner, offentlige helsetjenester, media, akademia, myndigheter og frivillige organisasjoner. Studentene forventes å utvikle bred og dyp kunnskap og ferdigheter for å gi råd til pasienter, befolkningen generelt og beslutningstakere om effektive måter å bekjempe utfordringene knyttet til ernæring og kosthold. Studentene blir også utsatt for ferdigheter som hjelper dem med å finne medisinske roller innenfor tertiær helsevesen for å støtte medisinsk ernæring som en del av behandlingsregimer for pasienter som en del av deres omsorg for livsstilsrelaterte sykdommer, kreft, allergier, etc.
Dette intense programmet ruster også studentene til å påta seg roller som er involvert i helsetilgang med fokus på utdanning og bevissthet. Områder som rådgivning, pasientforvaltning, tilgang til omsorg, politikkutvikling og samfunnsopplæring og bevissthet er sterke fokusområder i dette domenet.
Jobbutsikt
Utmerket. Jobbmarkedet for ernærings- og kostholdsrelaterte jobber fortsetter å vokse mye høyere enn markedsgjennomsnittet. I følge US Bureau of Labor Statistics er jobbveksten for roller relatert til ernæring 11%, noe som er raskere enn gjennomsnittet for alle yrker. De fleste roller er innenfor områder som overvekt, diabetes, kreft og andre helsemessige forhold.
Karrieremuligheter
Etter å ha fullført MPH i ernæring i kosthold, blir studentene kvalifisert for flere nøkkelroller som f.eks
- Helse- og kostholdsrådgiver
- Community Health Manager
- Regulerende inspektør
- Matmerkingsekspert
- Matsteknolog
- Helsefremmende ekspert
- Befolkning helsefremmende offiser
- Mathygienist
- Personell for matsalg
- Ernæringskonsulent
- Food Product Manager
- Sportsmatekspert
- Kostholdsrådgiver