Keystone logo
Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health

Introduksjon

Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health (BSPH), den nummer én rangerte skolen for folkehelse i verden, er dedikert til forbedring av helse for alle mennesker og utdanning av et mangfoldig globalt fellesskap av forskere, folkehelsepersonell, og andre i posisjoner for å fremme folkehelsen.

Våre studenter, fakultetet og forskere redder liv hver dag. På BSPH vil du lære sammen med ledere som gir episke bidrag til helsen til publikum – lokalt, nasjonalt og globalt.

Ledet av anerkjente eksperter som aktivt jobber i feltet, tilbyr vi personlige og online mastergrader, doktorgrader og sertifikatprogrammer designet for arbeidende fagfolk.

Med over 80 sentre og institutter ved BSPH, er det utallige muligheter for studenter til å gå ut av klasserommet og inn i samfunnet for å sette folkehelseløsninger ut i livet.

Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health er der du vil få kunnskap om den virkelige verden og brenne din lidenskap for å forbedre helse gjennom alle stadier av livet, og sikre at omstendighetene ikke dikterer helsens skjebne.

Bli med oss for å beskytte helsen og redde liv – millioner om gangen. Be om informasjon om våre grader i dag.

Studentuttalelser

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

 • USA Online

  USA Online, USA

  • Baltimore

   North Wolfe Street,615, 21205, Baltimore

   Spørsmål