Keystone logo
Joyce University of Nursing and Health Sciences

Joyce University of Nursing and Health Sciences

Joyce University of Nursing and Health Sciences

Introduksjon

Vi forbereder studentene våre til å ta på seg utfordringene til en dynamisk, meningsfull karriere, bevæpnet med selvtillit og medfølelse for å gjøre en varig innvirkning på pasientene og deres lokalsamfunn.

Vårt oppdrag

For å forberede folk til å tjene som kompetente fagpersoner, for å fremme karrieren og forfølge livslang læring.

Institusjonelle læringsutbytte

Alle nyutdannede er opplært til å:

  • Bruk evidensbasert forskning i praksis
  • Tjen ulike samfunn og interessenter
  • Demonstrere ferdigheter for livslang læring
  • Opptre som kompetente fagfolk

Vår visjon

Vi ønsker å skape læringsmiljøer som vil forvandle livene til menneskene vi tjener, slik at de kan ha en større positiv innvirkning på lokalsamfunnene deres.

Sykepleie og helse er det vi gjør

Joyce er mest kjent for sykepleierutdanningen. Vi tilbyr sykepleie før og etter lisens Pathways utviklet for å støtte studenter uavhengig av deres plassering og tidligere høyskoleerfaring. Enten du er ny i sykepleie eller ønsker å fremme sykepleierkarrieren din, kan vi hjelpe deg med å nå dine mål.

Vår satsing på helsefag går utover sykepleie. Med vårt ergoterapiassistentprogram støtter vi studenter som søker en meningsfull karriere innen ergoterapi.

Joyce er en blomstrende institusjon med et levende læringsfellesskap bestående av fremragende studenter, dyktige alumner og fremragende fakulteter som er fageksperter på sine respektive felt – alle forpliktet til å ta vare på studenter, pasienter og hverandre.

Som Joyce-student bør du forvente å bli utfordret, beriket og forvandlet. Vi utfordrer studentene våre fordi yrkene de søker krever individer som er verdig stor tillit. Vi beriker studentene våre slik at de som nyutdannede kan fortsette å berike lokalsamfunnene sine. Til slutt, tro mot Joyce i sin kjerne, bør du forvente å bevege deg raskt, aldri ofre kvalitet og være en fanebærer blant jevnaldrende.

Steder

  • Draper

    12257 Business Park Dr, Draper, UT 84020, 84020, Draper

    Spørsmål