Keystone logo
Kiang Wu Nursing College Of Macau

Kiang Wu Nursing College Of Macau

Kiang Wu Nursing College Of Macau

Introduksjon

Kiang Wu Nursing College Of Macau (KWNC), grunnlagt i 1923, er en datterselskap av Kiang Wu Hospital Charitable Association (KWHCA). Kollegiet utvikler seg fra den tidligere Kiang Wu Nursing and Midwifery School, og er det eldste instituttet for sykepleierutdanning i Macau. I 2015 mottok kollegiet tillitsvurderinger fra UK Quality Assurance Agency for Higher Education (QAA) i en institusjonell kvalitetsrevisjon (IQA). Høgskolen strever for å forbedre læreplanen for å være tverrfaglig og gå videre mot topptrening. Det er også fast bestemt på å imøtekomme sosial etterspørsel og medisinsk utvikling i tide.

I løpet av det siste århundret, med innsats og styrker fra mange mennesker, har Kiang Wu Nursing College Of Macau utviklet seg stabilt. I 1999 ble kollegiet anerkjent av regjeringen som et privat institutt for høyere utdanning, og det ble Kiang Wu Nursing College Of Macau . I 2002 startet høgskolen den første fireårige graden av "Bachelor of Science in Nursing". Dette hadde snudd en ny side i Macaus sykepleierutdanning. For å sikre kvaliteten på programmet og for å være i tråd med internasjonale standarder, ba College om regelmessige gjennomganger for denne graden av eksperter fra Storbritannia, USA, Brasil, Thailand og Hong Kong. Læreplandesignet, undervisningen og læringskvaliteten til denne graden anerkjennes av eksperter og programmet fortsetter å forbedre.

For å oppmuntre Macaus spesialiserte sykepleierutvikling, med støtte fra Hospital Authority of Hong Kong, lanserte KWNC “Postgraduate Diploma in Advanced Nursing (PDAN) Program” i 2008, og pleide sykepleiere med relevante spesialiserte ferdigheter. Dette økte kraften til spesialiserte sykepleiere og fremmet den kliniske utviklingen av ulike typer spesialiserte pleietjenester. Med flere kliniske læringsgrunnlag lagt til i Macau, og de er akkreditert, er opplæringen mer tilfredsstillende for behovene til det medisinske systemet og innbyggerne i Macau. Deretter ble "Master of Nursing Science (MNS) Program" etablert i 2010 i samarbeid med Sun Yat-sen University. Dette ga et grunnlag for høyskolens masterprogram, og bygde opp et kvalifisert lærerteam. College etablerte deretter sitt eget "Master of Nursing Program" i 2018 for å forbedre sykepleiernes akademiske forskning og problemløsende evner. College er det første høyere utdanningsinstituttet som ble godkjent for å etablere en sykepleier-mastergrad i Macau-historie.

Avgangsseremoni 2005/2006

KWNC legger vekt på humanistisk omsorg og flerkulturell utdanning for å dyrke kvalifiserte sykepleiertalenter som strever for kompetanse og integritet. Oppmuntret og støttet av styret for kollegiet, ble "Benevolence Scholarship Foundation" etablert i 2006 for å oppnå kollegiets velvillige og omsorgsfulle forestilling gjennom å oppmuntre den ambisiøse ungdommen til å forfølge sykepleiestudier og vie seg til sykepleierkarriere i kraft av stipend og stipend. . Høgskolen er nært knyttet til fastlandet og internasjonale medisinske og akademiske institutter, og gir en rekke valutamuligheter og læringsmuligheter for lærere og studenter for å utvide horisontene og lære om multikulturalisme. Det er kliniske utvekslinger som inkluderer land / regioner som Beijing, Sichuan, Taiwan, Singapore, USA, Portugal og Belgia, etc.

For å fremme akademisk forskningsutvikling innen sykepleie og helsevitenskap, grunnla KWNC tidsskriftet "Macau Journal of Nursing" i 2001. Dette var det første og eneste lokale sykepleietidsskriftet i Macau, som også ble inkludert i de amerikanske CINAHL- og Taiwan CEPS-databasene. Tidsskriftet har som mål å øke den akademiske forskningsutviklingen innen sykepleie og helsevitenskap, forbedre kvaliteten på sykepleieteknikker og sykepleierutdanning, og gjennomgå sykepleieutviklingen i den nye epoken. I 2004 ble nyhetsbrevet "The Echo of Health and Nursing" lansert for å dele informasjon, formidle helse- og sykepleiekunnskap, forbedre den faktiske driften og forbedre forbindelsen og lagånden mellom kollegene og studentene.

For å implementere høgskolens tilnærming til å integrere undervisning, forskning og sosial tjeneste, samt for å være i tråd med SAR-regjeringens nøkkelpolitikk, begynte KWNC å forberede seg på etableringen av forskningssenteret sykepleie og helseopplæring i akademisk år 2006 / 2007, og den var i drift i september 2012. “Benevolence Lights up my Later Life: A Tailored Meta-program to Face with Aging Population in Macau” var et sentralt utviklingsprosjekt for senteret. For tiden fokuserer den på å fremme forebygging av demens, utdanning om liv og død og sykepleie i samfunnet. Programmet har vært gunstig for samfunnet.

De siste årene har KWNC gjennomført en rekke forskningsprosjekter bestilt av SAR-regjeringen, for eksempel: "Research on the Long-Term Care Needs of Eldrely in Macau", "A Ti-Year Plan for the Nursing Manpower in Macau" , “Studien om synsstyrken til primærstudenter i Macau”, “En tiårsplan for samfunnets sykepleier i Macau”, “Tackling the Aging Society: An Analytic Study of Nursing Services and Manpower in Macau”, “Tackling Aging Society: En kontinuerlig studie om strategiene for utvikling av Macau sykepleier ”, og“ Research on Preparation for Elder Life and Life-Long Development of Macau Residents ”etc.

I 1956 bidro den daværende formannen for Kiang Wu Charitable Association (KWCA) Mr. Ho Tim og Ho Ho Yin midler til byggingen av "Cheng-Kai Memorial Hall" som campusbygningen, som har vært siden. Med økt studenttall og etterspørsel etter læringsressurser, la Collegeet til Mong Ha Campus i 2013 for å forbedre fasiliteter som spesialiserte sykepleielaboratorier og rom for forskning, selvstudium og andre aktiviteter. Med støtte fra Macau SAR-regjeringen vil det bygges en ny campus ved siden av Islands Medical Complex, som vil være i bruk i fjerde kvartal 2020.

For høgskolens fremtid, gjennom fullføring av den nye campus i Islands Medical Complex, vil det være en forbedring av ressursene for å trene høykvalitets sykepleie- og helsefaglige talenter. Dette vil gi større utviklingsrom for bedre kvalitet og høyere nivåer i sykepleie og helseutdanning, og tilfredsstiller fremtidig medisinsk utvikling og helsebehov i Macau. Samtidig, gjennom opplæring, forskning og mer, vil kollegiet gi støtte til Macaus langsiktige sykepleietjenester.

Steder

Steder
  • Av. de Venceslau de Morais No. 218A, Edf. Cio do Jornal Ou Mun, 13/F-16/F, , Macau

Spørsmål