Keystone logo
Kingston University Master i jordmor med registrert jordmor for registrerte sykepleiere (voksen)
Kingston University

Master i jordmor med registrert jordmor for registrerte sykepleiere (voksen)

Kingston upon Thames, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9 250 / per year *

På universitetsområdet

* hjemme på heltid: £9 250 | internasjonal heltid: £16 200

Introduksjon

Hvorfor velge dette kurset?

Dette toårige kurset er ideelt for registrerte voksne sykepleiere som allerede har studert på gradsnivå og ønsker å få kunnskap og ferdigheter til å registrere seg som jordmor ved NMC.

Det legges vekt på undervisning i kliniske ferdigheter, og vi tar sikte på å sikre at dine kliniske plasseringer gjenspeiler modulene du studerer, slik at du kan integrere teori og praksis. Du vil jobbe med jordmødre på sykehus og i samfunnet, ta vare på kvinner og fødende mennesker, og deres familier gjennom graviditet og fødsel og gi postnatal omsorg.

Du vil bli undervist av erfarne jordmødre, helsespesialister og bredere NHS-eksperter. Du vil studere jordmorfaget og -praksisen, inkludert et bredt spekter av emner som gir det vitenskapelige kunnskapsgrunnlaget for jordmorpraksis, for eksempel mors- og neonatalfysiologi og omsorg; helsefremmende og utdanning; faglige, etiske og juridiske spørsmål; og forskning.

Grunner til å velge Kingston University

  • Kingston er nr. 1 i London, og nr. 6 i Storbritannia totalt sett, for sykepleie og jordmor (Guardian league tables 2022).
  • Disse kursene er finansiert av myndighetene med lønnsstøtte verdt tilsvarende midtpunktet i AFC-bånd 5 og et studieavgiftsbidrag på opptil £9 250 per student per år, pro rata for lengden av kurset (studenter som starter september 2022) .
  • Du vil bli tilbudt et bredt spekter av klinisk erfaring innen lokale NHS Trusts og det omkringliggende samfunnet.

Opptak

Stipend og finansiering

Læreplan

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Fasiliteter

Om skolen

Spørsmål