Keystone logo
Kursk State Medical University

Kursk State Medical University

Kursk State Medical University

Introduksjon

Først i regionen, leder i Russland, anerkjent i verden

Kursk State Medical University ( KSMU ) er en av de ledende medisinske utdanningsinstitusjoner i Russland. Mer enn 40 tusen leger, farmasi og andre helsepersonell har blitt trent for 83 års eksistens.

Universitetets aktiviteter utføres i samsvar med kravene i statlige standarder og internasjonale standarder i kvalitet, ledelse og direktiver fra European Association of Quality Assurance in Higher Education.

Det uavhengige offentlige rådet "European Quality" har listet KSMU blant de hundre beste russiske universitetene. Årlig viser KSMU sin effektivitet som reflekteres av overvåkingsresultater fra Russlands føderasjonsdepartement. Oppnådde høye ranger i russiske og internasjonale vurderinger av universitetet som; Round University Ranking (RUR) utført av European Science and Industrial Board, International Ranking ARES, Rating Agency RAEX (Expert RA), National University Ranking og andre.

Siden 2016 har KSMU jobbet aktivt som en del av de tre faglige medisinske klyngene: Vest-Europeisk, Stomatologisk og Kjemisk Farmasøytisk.

I dag studerer nittien tusen (19000) folk på universitetet: syv tusen (7000) studenter får høyere utdanning, ca ni hundre (900) studenter - videregående faglig utdanning, mer enn 600 innbyggere og postgraduater, over ti tusen (10000 ) spesialister innen folkehelse og høyere utdanning. Blant større spesialiteter av høyere utdanning undervist i engelsk Medium er; Generell medisin, tannlegen, farmasi, økonomi, ledelse, sosialt arbeid og bioteknologi.

KSMU har ni (9) utdanningsbygninger / campuser innredet med moderne utstyr. Opplæring i spesialiteter av høyere og videre faglig utdanning utføres på tolv (12) universitetets fakulteter, inkludert sekstifem (65) avdelinger. Kliniske avdelinger lokalisert på grunnlag av medisinske virksomheter. Medico-Pharmaceutical College of KSMU utfører realisering av programmer for videregående faglig utdanning. 132 leger og 408 vitenskapsmenn deltar i utdanningsprosessen og faglig forskningsarbeid.

Løsning med dagens problemer med å levere helsevesenet av kvalifisert personale, utryddelse av mangel på personale og ubalanse i medisinske organisasjoner, og gi primær helsevesen, anvendte universitetet nyskapende pedagogiske teknologier som; implementering av kontinuerlig utdanningssystem for helsepersonell og spesifikt på grunnlag av opprettelse av interaktive pedagogiske moduler og spesialister akkreditering.

84074_KSMU01.jpg

Nøkkelpunktet er i kontinuerlig forbedring av faglig kunnskap og ferdigheter gjennom hele levetiden. Konstant faglig utvikling og utvidelse av helsepersonellets kvalifikasjoner er gitt til realisering av utdanningsprogrammer for høyere utdanning - bostedsopphold, tilleggsprogrammer for faglig omskoling og faglig utvikling.

I KSMU trening utføres i 35 spesialiteter av bosted, 350 programmer for profesjonell omskoling og faglig utvikling. På universitetets nettside er det en portal "Kontinuerlig medisinsk utdanning". I 2017 og 2018 har det blitt utdannet 794 KSMU kandidater som kom til oss for opplæring fra 20 territoriale enheter i Russland. Alle av dem har bestått prosedyre for primær spesialists akkreditering mot yrkestandarder "Generell lokal lege" og "Generell pediatrisk lege".

Simuleringstrening utvikler seg på universitetet. Senter for akkreditering og simuleringstrening utstyrt med 13 laboratorier med komplette gir av I-VI realistisk nivå.

Faglig forskningsarbeid, som er en integrert del av universitetets virksomhet, har til formål å trene det medisinske, vitenskapelige, lærerlige personalet og også ved gjennomføring av grunnleggende og anvendte undersøkelser i de viktigste teoretiske og kliniske biomedisinske problemene.

Ledende vitenskapelige prosjekter utvikles basert på KSMU eksperimentelle biologiske klinikker og fire forskningsinstitutter: forskningsinstitutt for genetisk og molekylær epidemiologi, et forskningsinstitutt for eksperimentell medisin, et forskningsinstitutt for generell patologi, et forskningsinstitutt for fysiologi komplett med moderne utstyr . De biologiske bankprøver (blod, DNA, vev) er tilgjengelige fra mer enn 10000 pasienter med ulike sykdommer i fondet for forskningsinstituttet for genetisk og molekylær epidemiologi.

Det gir mulighet til å utføre vitenskapelig forskning i verdensklasse, blant annet i samarbeid med samarbeid med utdannings-og vitenskapelige organisasjoner i Russland og utenlandske land.

KSMU starter regelmessig og organiserer russiske og internasjonale konferanser om aktuelle problemstillinger innen medisin, apotek, psykologi og realisering av pedagogiske teknologier innen medisinsk utdanning.

Universitetet ga stor oppmerksomhet til den vitenskapelige komponenten av internasjonalt samarbeid: instituttets prestasjoner i internasjonale vitenskapelige forskningsprogrammer med utdanning, vitenskap og medisinske organisasjoner i Østerrike, Kypros, Polen, Moldova, Hviterussland og andre.

KSMU bekrefter regelmessig statusen til universitetet som har et høyt internasjonalt rykte. Hovedområdene for internasjonalt samarbeid er eksport av pedagogiske tjenester, utvikling av akademisk mobilitet for studenter og akademiske ansatte, akkreditering av utdanningsprogrammer ved universitetets utlandet, KSMU image perfeksjon i det globale markedet for utdanningstjenester og så videre. Universitetet samarbeider med 50 utdanningsinstitusjoner, vitenskapelige organisasjoner og medisinske klinikker.

KSMU utdanningsprogrammer er akkreditert i 15 utenlandske land. Universitetet er det første i Russland som har åpnet representasjonskontoret i Malaysia (Kuala Lumpur).

84076_47581_Screen_Shot_2016-07-28_at_17.19.26.png

I dag studerer ca 2600 utenlandske studenter fra 47 land i verden i KSMU . Antall utenlandske studenter overstiger 30% i summen av elevens befolkning.

KSMU er medlem av Universitetets internasjonale sammenslutning, sammenslutning av russisk-kinesiske medisinske universiteter og internasjonal europeisk sammenslutning av stomatologisk utdanning.

Forskellige utenlandske lærere og forskere deltok i universitetets pedagogiske aktivitet i form av faglig mobilitet.

I juli 2016 ble rektor av KSMU professor VA Lazarenko tildelt av Den russiske føderasjonens presidentdekret, vennskapsordenen i anerkjennelse av KSMU , medisinsk vitenskap og års samvittighetsarbeid.

Generell informasjon

 • Etableringsår: 7. februar 1935
 • Type institusjon: Stat (sponset av Federal Government Budget)
 • Opplæringsspråk: russisk medium eller engelsk medium
 • Samlet studentbefolkning: Omtrent 19000 Borgere, bestående av lokale og internasjonale studenter, undergraduates og postgraduates.
 • Internasjonale studenter: 2600 internasjonale studenter fra 47 land
 • Anerkjent / oppført av: WHO, GMC, JPA, MMC og andre internasjonale medisinske styrer
 • Undervisningsavgift: Fast for hele varigheten av programmet.
 • Studiets varighet: Pre-University (Pre-Medical) kurs - 7 til 12 måneder, Medisinsk program - 6 år, Farmasøytiske og tannlegen programmer - 5 år, økonomi, ledelse, sosialt arbeid og bioteknologi - 4 år.
 • Inngangsdata: september / oktober inntak, februar / mars inntak


Levende campus

KSMU ligger i hjertet av Kursk City, som gjør alle fasiliteter for internasjonale studenter innen gangavstand. KSMU er et flott sted å studere, få nye venner, delta i sport og kulturelle aktiviteter / arrangementer eller bare slappe av i et variert og innbydende miljø.

Studentstøtte og tjenester

Fra innvandringsprosedyrer til sikkerhetsspørsmål vil KSMU Administration bidra til å sikre at læring og levetid i Kursk er så problemfri som mulig.

Helseforsikring

Alle internasjonale studenter vil få en tilstrekkelig helseforsikring, som er gyldig i Russland.

Overnatting

KSMU til alle KSMU studenter.

Airport Pick Up Service

En av administrasjonens ansatte vil være på Moskva flyplass for å møte nye studenter og følge dem med KSMU .

Universitetsrepresentanten

Trans Russian Co., den internasjonale representant for KSMU siden 1994.

Kurs for internasjonale studenter

KSMU var det første universitetet i Russland for å tilby full medisinsk utdanning i engelsk medium. Under det engelske mediet har KSMU rett til å trene spesialister på sfærene for førskolekurs ( KSMU ) kurs, grad i medisin, tannlegen og farmasi (MD / bachelor) og post-graduate utdanning.

Student med ordinært nivå (eller tilsvarende)

KSMU gir muligheten for studentene med O-nivå kvalifikasjoner eller A-nivå med lave karakterer til å gå videre til studenterprogrammet ved å melde seg på Pre-University (pre-medical) kurset sammen med Storbritannias tildelingsorgan i PRE-U Foundation Studies. Kurset varer 7 til 12 måneder og vil forberede deg på videre studier ved KSMU .

Emnet som skal studeres i Pre-medisinske kurset English Medium:

 1. Russisk språk
 2. Matematikk
 3. Biologi
 4. Kjemi
 5. fysikk

Student av Advance Level (eller tilsvarende)

Søkere med utdanningsbevis på A-nivå kan gå videre til en grad i medisin, farmasi eller odontologi på engelsk medium.

Besøk KSMU Youtube Channel

https://www.youtube.com/channel/UCY7FEDN3YgCRmYuSznwNoEA/videos

Steder

 • Russia Online

  Kursk State Medical University C/O Mohammed Chahine Karl Marx No.3, Main Campus, office 127 Kursk city, index: 305041, , Russia Online

  • Kursk

   Ulitsa Karla Marksa, д.3, 305000, Kursk

   Spørsmål