Keystone logo
Leeds Beckett University MSc Fysioterapi (pre-registrering)
Leeds Beckett University

MSc Fysioterapi (pre-registrering)

Leeds, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9 250 / per year *

På universitetsområdet

* Studenter i Storbritannia og EU, per år. Internasjonale studenter per år: £ 16,000.

Introduksjon

Med akkreditering fra Chartered Society of Physiotherapy og Health & Care Professions Council, vil kurset gi deg nødvendig kompetanse og ferdigheter for å bli en kvalifisert fysioterapeut.

Som fysioterapeut vil du hjelpe mennesker i alle aldre med å håndtere smerter og dysfunksjon. Når du dekker kjerneområdene for nevromuskuloskeletal, kardiorespiratorisk og nevrologisk fysioterapi, vil du lære å tenke selvstendig og problemløsninger i en klinisk kapasitet. Du vil få omfattende praktisk erfaring gjennom et utvalg av ulike kliniske praksisplasser, som kan være basert i primærhelsetjeneste, omsorg eller sykehus.

Du vil utføre minst 1000 timer med klinisk plasseringserfaring under veiledning av erfarne fysioterapeuter. En kombinasjon av campusbasert læring, uavhengig studie og klinisk praksis vil forbedre dine tverrprofesjonelle forhold.

Hvorfor studere fysioterapi ved Leeds Beckett University

 • Profesjonelt akkreditert kurs
 • Fantastiske plasseringsmuligheter
 • Spesialistfasiliteter

Undervisning og læring

Uavhengig studie er en viktig del av læringen på universitetet, og du vil bli bedt om å gjennomføre mange timer med selvstyrt forskning og lesing, og forberedelse og skriving av vurderinger. Kurset ditt leveres gjennom en rekke moduler, som vil hjelpe deg med å planlegge tiden din og etablere en studierutine. Utenom forelesningene, workshops og opplæringene dine, er det en rekke støtte tilgjengelig for å hjelpe deg med din uavhengige studie. Våre fagspesifikke bibliotekarer vil være til stede for å lede deg til spesialistens lærings- og studiekunnskapsressurser. Du vil også bli tildelt en akademisk rådgiver for å gi deg skreddersydd tilbakemelding og støtte.

Karrieremuligheter

Våre kandidater er veldig ansett av arbeidsgivere - vi oppnår konsekvent en ansettelsesgrad på 100 prosent for studenter som søker stillinger i akutte miljøer og miljøer i NHS og privat sektor. Det vil også være muligheter for å jobbe innen privat helsetjenester, skoleinnstillinger, hospice og idrettsklubber. Som kvalifisert fysioterapeut får du også muligheten til å spesialisere deg innen områder som læringsvansker, mental helse, idrettsmedisin, helsefremmende og klinisk forskning.

 • fysioterapeut
 • Sportsterapeut
 • Rehabiliteringsarbeider

Stipend og stipend

Vi er forpliktet til å sikre at muligheten til å oppleve en utdannelse her ved Leeds Beckett University er åpen for alle. Hvis du tenker å bli med oss for å studere for lavere grad, kan du være kvalifisert for stipend eller stipend.

Stipend tildeles vanligvis avhengig av husholdningens inntekt, mens stipend er tilgjengelig for en rekke områder og er basert på sportslig eller akademisk dyktighet.

Beckett Karriere Team

Vårt Beckett Career Team vil støtte deg med alle aspekter av din karriereplanlegging, hele universitetet og utover. Enten du leter etter en deltidsjobb eller ønsker å få erfaring ved siden av studiene, trenger hjelp med å forberede en søknad eller utforske muligheter for utdannede, kan vi tilby ekspertstøtte hvert trinn!

Gjennom universitetsreisen og opptil fem år etter at du er ferdig, har du tilgang til et bredt spekter av støtte og verktøy som hjelper deg med:

 • Gjør deg klar til å søke jobber
 • Arbeider med CVen din
 • Forbereder seg på et intervju
 • Søke på ledige stillinger
 • Få kontakt med arbeidsgivere og organisasjoner

"Mestrene mine gjorde det mulig for meg å sikre meg jobben jeg alltid har drømt om. Fra å se de fantastiske fasilitetene til å møte det dyktige lærerstaben, visste jeg at kurset mitt ville støtte karrieren jeg ønsket å gjøre. Og på grunn av de utmerkede plasseringene og båndene til profesjonelle idrettsorganisasjoner, var jeg i stand til å få verdifull erfaring med å jobbe i en Championship-fotballklubb. Jeg tror ikke jeg ville være der jeg er i dag uten mulighetene mine mestere gir. "

Rachel Davis

Første team fysioterapeut Harrogate Town AFC

156560_pexels-photo-5473186.jpeg

Gebyrer og finansiering

UK / EU

£ 9250

Studieavgiften for året for studenter som går inn i 2021/22 er £ 9,250. Beløpet du vil betale kan øke hvert år for å ta hensyn til effekten av inflasjon.

Internasjonal

£ 16.000

Studieavgiften for året for studenter som går inn i 2021/22 er £ 16,000. Beløpet du betaler er fast på dette nivået for hvert år på kurset ditt.

fasiliteter

Rose Bowl

Vår Rose Bowl-bygning tilbyr imponerende undervisningsrom, forelesningsteatre og konferansefasiliteter, og er et flott sted for nettverk. Det setter deg i sentrum av et dynamisk næringsliv i en by med et blomstrende arbeidsmarked.

Broadcasting Place

Kåret til en av verdens beste høye bygninger og et stort snakkepunkt i Leeds, er Broadcasting Place hjemmet til kursene våre for kunst, design, mote, arkitektur og bygningsmiljø. Det tilbyr kreative og moderne læringsmiljøer, er fullpakket med den nyeste teknologien og er et fokuspunkt for innovativ tenkning.

Sosiale områder

Det er mange sosiale rom på tvers av campus hvor du kan ta igjen venner.

Sheila Silver Library

Du vil alltid finne et sted å studere - Sheila Silver Library på City Campus er åpent 24 timer i døgnet, syv dager i uken, alle dager i året. Og det er mer enn bare bøker - du kan låne bærbare datamaskiner og kamerautstyr, skrive ut og kopiere, søke i tusenvis av elektroniske ressurser, jobbe i en gruppe eller i et stille arbeidsrom.

Bredere campus

Universitetet vårt er veldig stolt av sine spesialiserte fasiliteter som ligger i forskjellige bygninger på tvers av campus og den større byen.

Portland / Calverley

Våre bygninger i Portland og Calverley er hjemmet til spesialiserte helse-, forretnings- og advokatfasiliteter som er designet for å gi deg læring.

Leeds School of Arts

Den nye bygningen Leeds School of Arts på £ 80 millioner gir studentene tilgang til fremragende profesjonelle, industristandard fasiliteter og innovative læringsrom.

Inntakskrav

Søkere skal normalt ha minst en annenhånds utdanning i andre klasse fullført de siste fem årene i de tilknyttede fagene biologi eller atferdsvitenskap, idrettsvitenskap eller et helserelatert yrke. Din første grad må også ha hatt en forskeropplæringskomponent.

Søkere bør inkludere følgende i deres søknader:

 1. Et høyt nivå av interesse og forskning i yrket, inkludert en bevissthet om bredden av yrket og kjernespesialistene
 2. Passende arbeidserfaring / skygging
 3. Utmerkede kommunikasjonsevner
 4. Evnen til å jobbe både selvstendig og som en del av et lag.

Søkere som ikke har engelsk som morsmål, må ha IELTS 7.0 uten ferdigheter under 6,5 eller tilsvarende.

Tilfredsstillende helse og forbedret kriminalhistoriekontroll vil bli påkrevd av alle søkere før godkjenning på kurset, disse vil være i tråd med faglig kroppsdeltakelse og HCPC-registreringskrav.

Alle applikasjoner skal støttes av to referanser, en mal kan nås på denne lenken. Vær oppmerksom på at referanser skal ledsages av et følgebrev på papiret eller skal sendes direkte av dommeren.

Alle søkere skal tilfredsstille våre engelskspråklige engelskspråklige krav.

Studentene vil bli rekruttert på bakgrunn av at deres verdier stemmer overens med NHS-grunnloven, samt å ha de riktige ferdighetene og evnene, i samsvar med Value Based Recruitment, (Health Education England, Value Based Recruitment Framework, oktober 2014), klikk her og hvis valgt, må du delta på et intervju. På intervjuet vil du bli testet på verdiene som fremmer kvalitetsomsorg og en positiv opplevelse av pasienten, personalet og studentene.

Utvalgskriterier

Vi kan bruke utvalgskriterier basert på dine personlige egenskaper; erfaring og / eller forpliktelse til studieområdet. Denne informasjonen kommer fra din personlige uttalelse og referanse og vil kun bli brukt dersom du har oppfylt de generelle opptakskravene.

IELTS

IELTS 7.0 uten ferdigheter under 6,5, eller tilsvarende kvalifikasjoner. Universitetet gir utmerket støtte for alle søkere som kan være pålagt å gjennomføre flere engelskkurs.

DBS-sjekk

Tilfredsstillende forbedret kriminell historikk sjekk vil være påkrevd av alle søkere før godkjenning på kurset (kun behandlet gjennom universitetet). Universitetet kan ikke akseptere DBS-sjekker innhentet gjennom en annen institusjon (dette inkluderer de som er registrert hos DBS Update Service); kontrollene utført av universitetet er passende for studieløpet og relevante regulerte aktivitetsplasseringer. For viktig informasjon om UK Disclosure and Barring Service (DBS) sjekkkrav, se Veiledning om DBS og tilleggskontroller.

Sjekk av egenerklæring

Du blir bedt om å fylle ut dette elektroniske skjemaet som en del av DBS-sjekkprosessen. Du vil bli bedt om å identifisere deg på egenerklæringsskjemaet hvis du har noen advarsler / overbevisninger som ikke vil bli filtrert ut på et DBS-sertifikat. Se følgende nettsted for veiledning om filtrering. Skjemaet vil også spørre om du har bodd utenfor Storbritannia etter fylte 16 år for å fastslå om det kan være nødvendig med en overseas Police Record-sjekk.

Oversjøiske politikontroller / Letter of Good Conduct

DBS i Storbritannia er foreløpig ikke i stand til å foreta utenlandske kriminelle kontroller. Internasjonale søkere; de uten britisk statsborgerskap og britiske statsborgere med en betydelig periode med utenlandsopphold på 12 måneder eller mer etter fylte 16 år; krever derfor en kriminell journal eller sertifikat for god oppførsel fra hjemlandet / de utenlandske landene før du går inn på kurset. En britisk DBS-sjekk vil også være nødvendig før påmelding; DBS-teamet vil sende deg veiledning om hvordan du søker etter ditt tilbud om sted. Søknadsprosessen og tidsrammer for oversjøiske politisjekker kan variere fra land til land, og det anbefales derfor at du starter prosessen så snart som mulig etter at du har fått et betinget / ubetinget tilbud for å sikre at du har nok ledelse i tid til å oppnå sjekk før påmelding. For noen land kan en person bare søke personlig, og det er derfor foretrukket at søkerne som fortsatt er bosatt i det aktuelle landet, søker seg før de reiser til Storbritannia.

Helseklar sjekk

For visse profesjonelle kroppskurs er sjekk for bedriftshelse også en del av inngangskravene. Søkere vil bli bedt om å fylle ut et online helsespørreskjema og sende veiledning og lenker om hvordan du fullfører dette etter ditt tilbud om et sted.

Eldre søkerne

Universitetet vårt tar imot søknader fra modne søkere som viser faglig potensial. Hvis du har nylig relevant arbeidserfaring og / eller profesjonelle kvalifikasjoner, kan vi kanskje vurdere deg for å komme inn gjennom vår policy for anerkjennelse av tidligere læring. Forsikre deg om at du oppgir både kvalifikasjoner og relevant arbeidserfaring i søknaden din.

Alle søkere skal oppfylle våre standard oppføringskrav for GCSE klasse C på engelsk og, der spesifisert, matematikk. Alternative kvalifikasjoner som funksjonelle ferdigheter aksepteres i stedet for GCSEs for de fleste kurs.

Læreplan

Opptak

Stipend og finansiering

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Fasiliteter

Studentuttalelser

Om skolen

Chat with students

Spørsmål