Keystone logo
Loma Linda University School of Medicine

Loma Linda University School of Medicine

Loma Linda University School of Medicine

Introduksjon

Siden åpningen i 1909 har Loma Linda University's School of Medicine trent dyktige medisinske fagpersoner med en forpliktelse til kristentjeneste. Skolen har alltid forsøkt å kombinere den beste medisinske vitenskapen med omsorgsfull, kristen medfølelse. Loma Linda-studenter blir opplært i en sammenheng som understreker pasientens behov og forebyggende behandling for å kompensere for fremtidig sykdom.

Medisinske studenter bruker de to første årene på å studere en tung vitenskapelig læreplan balansert av klassearbeid i menneskelig atferd, religion og etikk. Som junior bruker studentene tid på klinisk rotasjon og undervisning i familiemedisin, gynekologi og fødselshjelp, medisin, pediatri, psykiatri, radiologi og kirurgi. Seniorer roterer gjennom avansert opplæring i medisin og kirurgi og avslutter graden med fire måneders valgfag.

Loma Linda medisinstudenter har den unike muligheten til å utnytte sine ferdigheter i menneskelig forbedring. De fleste medisinstudenter deltar i to svært populære universitetsprogrammer: Social Action Community Health System og Students for International Mission Service. I hver hjelper de med å levere medisinsk behandling til personer med lavere inntekt og andre som ikke har tilgang til grunnleggende medisinsk behandling.

Steder

  • Loma Linda

    Campus Street,11175, 92350, Loma Linda

    Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål