Keystone logo
Louisiana State University

Louisiana State University

Louisiana State University

Introduksjon

Vi utdanner og trener neste generasjon helsepersonell og forskere som vil fortsette vår stolte arv av nyskapende og livreddende helsetjenester og banebrytende medisinsk forskning. Som en av bare hundre førti akademiske medisinske sentre (AMC) i nasjonen, er LSU Health Shreveport en ærverdig skatt i et samfunn som kjempet i flere tiår for opprettelsen.

Våre primære undervisningssykehus ligger i Shreveport og Monroe og ledes av Ochsner LSU Health Shreveport. Flere undervisningssteder inkluderer Overton Brooks VA Medical Center, Shriner's Hospital for Children, Willis-Knighton Medical Center, CHRISTUS Health og Rapides Medical Center.

Louisiana State University Health Shreveport har som hovedoppgave å LÆRE, HELSE og OPPDAGE for å fremme velvære i regionen og videre. LSU Health Shreveport omfatter Schools of Medicine, Graduate Studies og Allied Health Professions i Shreveport.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Shreveport

    University Place,One, 71115, Shreveport

    Spørsmål