Keystone logo
University of London International Programmes Master i demografi og helse
University of London International Programmes

Master i demografi og helse

UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 13 000 / per year

Fjernundervisning

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Få en prestisjefylt MSc i Demografi og helse ved fjernundervisning

Denne unike online Masters grad tilbyr profesjonell opplæring i befolkningsstudier som vektlegger helse og sosial epidemiologi. Den er designet for de som er interessert i å anskaffe teknisk kompetanse i demografi og forstå sammenhengene mellom befolkningsstudier og helse, inkludert fruktbarhet, seksuell atferd, aldring, helse ulikheter og levealder. Nyutdannede fra kurset vil være rustet til å forfølge karrierer i offentlig helse, akademisk forskning på et svært bredt natur, frivillige organisasjoner, reproduktive helseprogrammer, helsetjenester, offentlige statistiske kontorer, samt politikk og planlegging organisasjoner.

Studieåret starter 1. oktober. Registrerte studenter vil ikke motta læremateriell til september og tilgang til skolens elektroniske lærings området åpnes 1. oktober. Studentene er kun tillatt å studere kjernemoduler i sitt første studieår.

Programmets mål

Programmet har som mål å gi en bred opplæring i teorier og metoder for demografi og befolknings vitenskaper og deres søknad til helse, sosial velferd og økonomisk utvikling.

Fullføring av MSc kan tillate elevene å utvikle seg til en høyere forsknings grad i offentlig helse eller medisin.

søke om

Prestige

London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) er den ledende medisinske institusjonen i Europa innen helsefag og tropisk medisin. Det ble kronet 'University of the Year' på Times Higher Education Awards 2016 for sin 'ekstraordinære' svar på Ebola krisen.

god støtte

De Demografi og Helse modulene er levert gjennom levering av interaktive læremidler som leveres elektronisk via skolens elektroniske lærings nettsted (Moodle), og støttes av CD-ROM, praktiske arbeidsbøker og lærebøker (avhengig av valgt modul). Studentene er aktivt oppmuntret til å delta i nettbaserte diskusjonsgrupper. Opplæring er også i bruk av Stata statistisk programvare.

Late søknadsgebyr

Søkere som sender inn søknader på eller etter 1 juni 2017 vil bli pålagt å betale et søknadsgebyr på £ 100 på det punktet for innlevering, som vil bli trukket fra balansen av avgifter betales ved registrering. Hvis søknaden ikke fører til registrering, vil påmeldingsavgiften ikke bli refundert. Ingen påmeldingsavgiften vil gjelde for søknader som sendes på eller før 31 mai 2017.

Hvordan du studerer

Du studere uavhengig, på et tidspunkt og tempo som passer deg (med forbehold om enkelte programspesifikke tidsfrister) ved hjelp av omfattende studiemateriell følger med tilgjengelig støtte fra vitenskapelig ansatte. Når du er registrert, vil du få tilgang til læremateriell for modulen (e) du har valgt å studere. Modulen materialer vil ta deg gjennom et program av rettet selvstudium, og viser hvordan og hvor du kan få supplerende læremateriell og tilgang tutorial støtte for å forbedre dine studier. Veiledere er allokert til hver modul og er tilgjengelig for å svare på spørsmål og fremme diskusjon i løpet av studieåret, gjennom den elektroniske Virtual Learning Environment.

Vi vet at hvis du har en fulltidsjobb, familie eller andre forpliktelser, og ønsker å studere på avstand, vil du ha mange samtaler på gang. Derfor kan Postgraduate Certificate være ferdig i løpet av 1-5 år og Postgraduate Diploma eller MSc i 2-5 år, noe som gir en viss fleksibilitet til å planlegge dine studier.

Studien år for de fleste modulene går fra begynnelsen av oktober til juni eksamener, mens et par av de EPM moduler løpe fra begynnelsen av januar frem til oppdraget innlevering i slutten av August. Tutorial støtte er tilgjengelig i hele denne tiden. Studenter som gjennomfører prosjekter er tildelt personlige veiledere for å støtte sitt prosjektarbeid som for det meste utført mellom januar og slutten av september i sitt siste år.

Struktur og pensum

Master: 9 moduler pluss et prosjekt rapport eller 12 moduler

ib

Akademiske krav

 • En lavere grad (f.eks bachelor) som regnes som minst kan sammenlignes med en britisk second class honours degree fra en institusjon akseptabelt til universitetet, forutsatt at graden er i et fag som passer til det av studiet som skal følges (egnet lavere grader vil inkludere noen samfunnsfag, kvantitative eller folkehelse emne. For eksempel, geografi, sosiologi, økonomi, statsvitenskap, statistikk, antropologi, matematikk, menneskelige fag, biologi eller lignende gjenstand); eller
 • et registrerbare kvalifikasjoner som passer til studiet som skal følges, i medisin, odontologi eller veterinærstudier.
 • Søknader med en passende tekniske kvalifikasjoner, eller tilsvarende kvalifikasjoner og erfaring fra utlandet, er også velkommen.

Gjelder i dag her

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Global folkehelse og sosial rettferdighet MSc Online
  • Online
 • Global folkehelse MSc
  • Newcastle upon Tyne, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • MSc i Global Health
  • Maastricht, Nederland