Keystone logo
Mansfield University Bachelor of Science i respiratorisk terapi
Mansfield University

Bachelor of Science i respiratorisk terapi

Mansfield, USA

4 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Oversikt

Åndedrettsområdet er et mangfoldig felt med mange muligheter. Den amerikanske arbeidsdepartementet rapporterer at sysselsettingsmuligheter i respiratorisk omsorg vokser over gjennomsnittet og vil fortsette å gjøre det. Respiratoriske terapeuter evaluerer og tar vare på personer som har pust og andre kardiopulmonale lidelser, alt fra moderat til livstruende. Respiratoriske terapeuter jobber tett med andre helsepersonell for å gi et bredt spekter av diagnostikk og terapi til pasienter.

Mansfield University Respiratory Therapy Program er en full-time, fireårig, Bachelor of Science (BS) grad programmet. Det er et samarbeidsprosjekt med Mansfield University 's Department of Health Sciences og Guthrie Robert Packer Hospital. Studentene bruker de to første årene på campus i Mansfield, PA, og fullfører programforutsetninger og generelle utdanningskurs. Studentene vil tilbringe sine andre to år pluss en sommer engasjere seg i kliniske kurs og praktiske erfaringer på Robert Packers Hospital i Sayre, PA, hvor de fullfører klasserom og klinisk erfaring. Studentene vil også ha mulighet til å rotere til flere andre kliniske tilknyttede selskaper, og få verdifulle praktiske kliniske erfaringer.

På slutten av studiet blir studentene tildelt BS i respiratorisk omsorg og er umiddelbart kvalifisert til å sitte for Therapeut Multiple Choice Exam (TMC) og Clinical Simulation Exam (CSE) for å få sin anbefalte respiratorisk terapeut (RRT).

Arbeid

Mansfield University Respiratory Care Program har 100% stillingen; har aldri en utdannet av dette programmet vært mislykket i å sikre sysselsetting etter eksamen. Ofte har de flere tilbud å velge mellom.

Legitimasjon eksamener

Det er to eksamener for respiratoriske omsorgspersoner. Den første er TMC-eksamenen som har lav og høy kuttpoengsum. Å oppnå low-cut-poenget tildeler CRT-legitimasjonen og statslisensen. Å oppnå den høye kuttskåren gjør at kandidaten kan sitte på klinisk simuleringstest (CSE). Ved å passere TMC ved high cut score og CSE tjener den utdannede RRT legitimasjonen.

For de tre foregående årene har vårt program hatt en 100% pass rate for både TMC eksamen og CSE eksamen. Våre kandidater utfører kontinuerlig over den nasjonale passasjen på begge eksamenene.

Mansfield University Respiratory Care-programmet har blitt tildelt Distinguished RRT Credentialing-prisen fire ganger (2013, 2014, 2017 og 2018).

Mansfield University Respiratory Therapist programmet er nasjonalt akkreditert av:

Kommisjonen om akkreditering for åndedrettsvern.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Doktor i fysioterapi
    • Worcester, USA
  • Associate Degree i pre-fysioterapi
    • Hesston, USA
  • Bachelor of Science i treningsvitenskap med en konsentrasjon i pre-fysioterapi
    • Nashville, USA