Keystone logo
Mayo Clinic College of Medicine and Science

Mayo Clinic College of Medicine and Science

Mayo Clinic College of Medicine and Science

Introduksjon

Mayo Clinic College of Medicine and Science transformerer helsevesenet for både pasienter og samfunn gjennom dyktighet innen utdanning, oppdagelse, innovasjon, teamarbeid og ledelse.

Høgskolens oppdrag er å utdanne og inspirere en mangfoldig arbeidsstyrke av helsepersonell, leger og forskere gjennom dyktighet innen medisinsk utdanning, forskning og klinisk behandling; Lindre menneskelig lidelse ved å gi medfølende og kulturfølsom omsorg; Forbedre de biomedisinske vitenskapene gjennom oppdagelse og innovasjon, og fremme det nasjonale helsevesenet gjennom befolkningsvitenskap og lederskap.

Siden Mayo Clinic ble etablert for mer enn 150 år siden, har målet vårt vært å tilby enestående omsorg til pasientene våre og tilby overlegne utdanningsprogrammer som sikrer suksessen til neste generasjon medisinske, vitenskapelige og allierte helsepersonell.

Faktisk kommer til og med navnet vårt - Mayo Clinic - fra denne ideen. Fra begynnelsen inviterte Dr. William Worrall Mayo og hans sønner, Dr. William J. Mayo og Dr. Charles H. Mayo leger og studenter til å besøke Rochester, Minnesota, og lære om deres innovative medisinske og kirurgiske praksis. Besøkende som kommer til å observere henviste til å delta på "Mayos 'klinikk."

På samme tid var Mayo-brødrene og deres kolleger fremtredende forskere som reiste verden rundt for å lære av andre og bringe tilbake den siste medisinske utviklingen for å innlemme i sin egen praksis. Da Mayo Clinic integrerte medisinsk praksis vokste, fortsatte utdanningens betydning å være et sentralt fokus.

Steder

  • Rochester

    1st Street Southwest,200, 55905, Rochester

    Spørsmål