Keystone logo

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

A logo

Introduksjon

Ved College of Medical and Dental Sciences former vi fremtiden for helse og medisin gjennom å tilby innovativ utdanning og eksepsjonell forskning, levert av verdensledende akademikere og støttet av et mangfoldig utvalg av engasjerte og høytytende profesjonelle tjenester.

I mer enn et århundre har University of Birmingham forfulgt og delt kunnskap gjennom fremragende undervisning og verdensledende forskning. Vi er det originale 'redbrick'-universitetet, en del av den prestisjetunge Russell Group; vår blomstrende studentpopulasjon nyter et bredt spekter av kurs og eksepsjonelle campus- og forskningsfasiliteter.

De 10 nobelprisvinnerne vi teller blant våre ansatte og alumni har bidratt til noen av vitenskapens største oppdagelser, inkludert i nyere tid Higgs Boson og Gravitational Waves. Vår forskning gir innovative løsninger på utfordringene vi står overfor i byen vår, vår region og over hele verden. Vi oppmuntrer og styrker folk til å omsette ideer til virkelighet og få viktige ting til å skje.

Steder

  • College of Medical and Dental Sciences University of Birmingham Edgbaston , B15 2TT , Birmingham

Spørsmål