Keystone logo
Mercy Hospital College Of Nursing

Mercy Hospital College Of Nursing

Mercy Hospital College Of Nursing

Introduksjon

Hos HCA Healthcare er vi drevet av ett enkelt oppdrag: Fremfor alt er vi forpliktet til å ta vare på og forbedre menneskelivet.

HCA Healthcare er dedikert til å gi folk en sunnere morgen. Som en av landets ledende leverandører av helsetjenester består HCA Healthcare av mer enn 180 sykehus og 2000+ pleiesteder i 21 stater og Storbritannia.

I tillegg til sykehus inkluderer omsorgssentre kirurgisentre, frittstående akuttmottak, akuttomsorgssentre, diagnostiske og bildesentre, walk-in klinikker og legeklinikker.

Mange ting skiller HCA Healthcare fra andre helseorganisasjoner; imidlertid, i vår kjerne, er vår største styrke vårt folk.

Hver dag går omtrent 280 000 kolleger på jobb med et kollektivt fokus: pasientene våre. Fokuset vårt påvirker omsorgsopplevelsen positivt ved sengen og utover.

Som et helsesystem for læring analyserer HCA Healthcare data fra rundt 35 millioner pasientmøter hvert år. Disse dataene hjelper med å utvikle teknologier og beste praksis som forbedrer pasientbehandlingen. Vi deler også våre erfaringer med det bredere helsevesenet og offentlige etater for å forbedre omsorgen overalt.

Vi er stolte av innvirkningen vi har i samfunnene våre gjennom sysselsetting, investering og veldedighet.

I 2019 brukte vi 4,2 milliarder dollar på kapitalinvesteringer i land, bygninger og utstyr. Dessuten betaler HCA Healthcare betydelige skatter som hjelper til med å revitalisere samfunn.

Vi ga også veldedighetspleie, uforsikrede rabatter og annen ikke-kompensert omsorg til en estimert kostnad på 3,7 milliarder dollar i 2019.

Hos HCA Healthcare er vi glade for medisinens fremtid. Vi tror vi er unikt posisjonert for å spille en ledende rolle i transformasjonen av omsorg.

Steder

  • Miami

    3663 S Miami Ave Miami, FL 33133, , Miami

    Spørsmål