Keystone logo
MGH Institute of Health Professions

MGH Institute of Health Professions

MGH Institute of Health Professions

Introduksjon

MGH Institute of Health Professions er en innovativ, tverrprofesjonell forskerskole i Boston som forbereder ledende helsepersonell innen genetisk rådgivning, kommunikasjonsvitenskap og lidelser, helseprofesjon, sykepleie, ergoterapi, fysioterapi, legeassistentstudier, rehabiliteringsvitenskap. Det gir enestående muligheter for lærere og studenter til å lære og jobbe sammen med ekspertutøvere i forskjellige sykehus-, kliniske, pedagogiske og miljømessige omgivelser.

Ved å integrere læring i klasserommet med forskning og klinisk erfaring, gir instituttet doktorgrader, mastergrader, tildeler sertifikater for videregående studier, og tilbyr videreutdanning til praktiserende fagpersoner, samt til baccalaureat-utdannede personer som går inn i helsevesenet fra et annet felt.

MGH Institute, akkreditert av New England Commission of Higher Education (NECHE), har mer enn 1500 studenter på heltid og deltid.

IHP er det eneste tilknyttede tilknyttede selskapet i Partners HealthCare, New Englands største helsepersonell grunnlagt av Massachusetts General Hospital og Brigham and Women's Hospital, inkludert Spaulding Rehabilitation Hospital, Newton-Wellesley Hospital og North Shore Medical Center. Denne tilknytningen gir studentene muligheter uten sidestykke til å lære og jobbe sammen med ekspertutøvere i ulike sykehus-, kliniske- og lokalsamfunn.

MGH-instituttet mener at kunnskap begynner med oppdagelse gjennom forskning. Instituttets fakultet deltar i original klinisk forskning - mye av det samarbeidende og tverrprofesjonelle - for til slutt å forbedre forebygging, diagnose og behandling av menneskelige lidelser og funksjonshemninger.

Alle akademiske programmer fremmer tverrprofesjonelt teamarbeid gjennom skolens unike IMPACT Practice-modul og tilbyr personlig oppmerksomhet i et strengt, samarbeidende læringsmiljø drevet av fakultetets faglige ekspertise og vitenskapelige prestasjoner. Den akademiske erfaringen er ytterligere beriket av mangfoldet i studentenes bakgrunn og livserfaringer.

Enten du bare er ute av college, skifter karriere eller er en praktiserende kliniker som ønsker å komme videre i karrieren din, har MGH Institute et studie- eller sertifikatprogram som passer for deg.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Boston

    1st Avenue,36, 02129, Boston

    Spørsmål