Keystone logo
MGH Institute of Health Professions PhD i rehabiliteringsvitenskapsprogram
MGH Institute of Health Professions

PhD i rehabiliteringsvitenskapsprogram

Boston, USA

6 Semesters

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

PhD-programmet i rehabiliteringsvitenskap ved MGH Institute of Health Professions er designet for erfarne klinikere i rehabiliteringsyrkene som ønsker å bli utdannede kliniske forskere. Studenter akseptert i programmet har vist suksess innen sine felt som klinikere og har en sterk evne til videre avansert studium og forskning.

Funksjonshemninger har en økende innvirkning på samfunnet og økonomien, særlig når befolkningen eldes. Som sådan øker etterspørselen etter fagpersoner som kan utføre klinisk forskning innen rehabilitering, med fokus på å vurdere effektiviteten av nye inngrep. MGH-instituttets tverrfaglige doktorgrad i rehabiliteringsvitenskap oppfyller dette kritiske behovet ved å forberede erfarne ergoterapeuter, fysioterapeuter og talespråklige patologer for å gjennomføre rehabiliteringsforskning av høy kvalitet i akademiske, forsknings- og helsevesenet.

Vårt tverrfaglige fakultet inkluderer ledere innen rehabilitering fra MGH Instituttets akademiske disipliner og de fra Harvard Medical School, MIT, Mass General Brigham (Brigham and Women's, Massachusetts General og Spaulding Rehabilitation hospital) og andre prestisjetunge institusjoner i Boston-området.

Du blir parret med en fakultetsforsker som har et lignende fokus som dine interesser. Fremover vil mentoren din:

Hjelp deg med valg av kurs.

Overvåke forskningen din i laboratoriet.

Veiled din uavhengige forskning.

Gi deg råd om avhandlingens forberedelse.

Programmets kjerneplan fokuserer på å utvikle grunnleggende kliniske forskningsferdigheter på tvers av rehabiliteringsdisipliner. Siden det er et minimum antall spesifikke kurskrav, kan du designe et studieprogram som er skreddersydd for dine forskningsinteresser og karriereplaner. Kurs er planlagt på ettermiddager og kvelder to dager i uken, slik at du kan bruke tid på mentorerte forskningserfaringer og doktorgradsstipendiet ditt.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Long-cycle studies, Master of Physiotherapy
    • Lublin, Polen
  • PhD in Kinesiology and Rehabilitation
    • Prague, Tsjekkia
  • Doktor i fysioterapi
    • Worcester, USA