Keystone logo
Midwest College Of Oriental Medicine Oriental Medicine Program
Midwest College Of Oriental Medicine

Oriental Medicine Program

Online USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Introduksjon

College's Oriental Medicine Program kombinerer streng akademisk kursarbeid med brede kliniske erfaringer, noe som fører til en Master of Science grad i orientalsk medisin kombinert med en Bachelor of Science grad i ernæring (TCM).

Studenter i det orientalske medisinprogrammet studerer ulike former for akupunktur, tradisjonelle urter, formler, ernæring og kinesisk matterapi. De introduseres for nye kliniske protokoller, basert på prinsipper for tradisjonell kinesisk medisin (TCM) som kombinerer kosttilskudd med urteformler. Studentene lærer også hvilke matvarer de skal anbefale og hvilke som skal unngås, basert på TCM-mønsteret og presentasjon av klager fra pasienten.

Utdanning fokuserer på "Zang Fu" -systemet for fysiologi, patologi, diagnose og behandlingsstrategi. Tradisjonell puls- og tunge-diagnose hjelper kandidaten med å formulere en omfattende behandlingsplan. Dette er stilen som læres og praktiseres i Kina i dag ved Universities of Chinese Medicine og deres tilknyttede undervisningssykehus.

Om skolen

Spørsmål