Keystone logo
National University of Natural Medicine

National University of Natural Medicine

National University of Natural Medicine

Introduksjon

National University of Natural Medicine ( NUNM ) er det eldste akkrediterte naturopatiske medisinske universitetet i Nord-Amerika og en leder for utdannelse innen naturmedisin og bevisbasert forskning. Som et av de mest respekterte universitetene for naturmedisin globalt, blir vår deltakelse i internasjonal medisinsk utdanning og forskning rutinemessig anmodet. Vi tror på naturens helbredende kraft, og at mat er medisin.

The National University of Natural Medicine tilbyr et tett sammensveiset, inspirerende læringsmiljø og et viktig, banebrytende forskningsmiljø som omfatter klasserom, helsesentre og videre. Vår dynamiske campus gir alle studentene muligheten til å bli endringsagenter i helseverdenen. Du kan være på grensen til nye måter å se på ernæring, mental helse og mer. Som medisinstudent vil du jobbe med forskjellige pasientpopulasjoner i våre klinikker og sette pris på forskjellige praksisinnstillinger. Våre helsesentre og anerkjente Helfgott Research Institute vil være sentrale i kursene dine. Ved National University of Natural Medicine handler vi om utdanning, forskning og service - det er det studentene våre ønsker og pasienter trenger.

Studentene våre er lidenskapelige, prestasjoner som tar skritt for å gjøre verden til et bedre sted ved hjelp av naturmedisin.

Våre eksepsjonelle programmer innen naturmedisin, klassisk kinesisk medisin, integrativ medisinforskning, global helse og ernæring blander gammel helbredende visdom med moderne forskningsbasert vitenskap. Våre kandidater er i høy etterspørsel - et stort antall amerikanske helseforbrukere søker forebyggende, ikke-invasiv og høykvalitets naturlig helsehjelp.

Steder

  • Portland

    South Porter Street,49, 97201, Portland

    Spørsmål