MASTER OF SCIENCE IN Nutrition
National University of Natural Medicine
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Portland, USA
Språk
Engelsk
Studieformat
Blandet, Fjernundervisning, På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Fulltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Det er en økende etterspørsel etter ernæringsfagfolk som forstår hvordan kosthold kan være et kraftig verktøy for behandling av sykdom og økt velvære. I USA er mange i denne voksende gruppen av fagpersoner ernæringsfysiologer. Som klinikere, helseveiledere, rådgivere og lærere tar ernæringseksperter en hel systemtilnærming til mat og helse.
Arbeider en-mot-en med pasienter, og ernæringseksperter bruker diett for å påvirke kroniske tilstander som autoimmune lidelser og diabetes. Imidlertid er ernæring et felt i utvikling. Ernæringsfagfolk jobber også med å øke helsevesenet til matvaresystemene, lage ernæringsopplæringsprogrammer, utvikle regenerativ oppdrettspraksis og utvikle terapeutiske menyer. Uansett karrierevei, har ernæringsfysiologer et felles mål: å hjelpe folk med å finne veien til bedre helse med ernæring for hele maten.
Forstå vitenskapen bak de mest grunnleggende byggesteinene i kostholdet vårt, har ernæringsfysiologer makten til å adressere kronisk sykdom og velvære for enkeltpersoner og samfunn.
Læreplanen vår utvider linsen til ernæring for å gi studentene et mer nyansert perspektiv på mat og helse. Med en læreplan som fokuserer på fire nøkkelområder, gir vi våre kandidater mulighet til å se hver pasient og samfunn på en virkelig helhetlig måte.
Klinisk ernæring. Lær de komplekse interaksjonene som næringsstoffer og fytokjemikalier spiller i menneskekroppen. Evaluer omtenksom ernæringsforskning gjennomtenkt.
Samfunnsnæring. Lær populasjonsbasert ernæring og determinanter for helse, for eksempel tilgang til mat, utdanning og politikk. Utforsk også økonomiske, kulturelle og sosiale påvirkninger på ernæring.
Kulinarisk ernæring. Lær prinsippene og anvendelsen av matlaging i undervisningskjøkkenet. Utvikle oppskrifter og menyer for å støtte helsen.
Miljøernæring. Lær landskapet til lokale og globale matsystemer, og vær spesielt oppmerksom på organisk og bærekraftig praksis. Følg frø til bord, utforsk forholdet mellom matproduksjon og -utnyttelse mens du vurderer miljømessige, sosiale og økonomiske tilretteleggere og barrierer for å designe sunne samfunn.