Keystone logo
New England College Of Optometry

New England College Of Optometry

New England College Of Optometry

Introduksjon

New England College Of Optometry ( NECO ) er en optometrisk skole som forbereder neste generasjon NECO , lærere og innovatører gjennom en grundig læreplan og omfattende kliniske erfaringer. New England College Of Optometry uteksaminerer medfølende og dyktige optometrister som er forberedt på å øve i forskjellige omgivelser.

Ved New England College Of Optometry utdanner vi studenter til karriere innen levering av øyepleie, forskning og utdanning. Vi utfordrer studentene til å tenke kreativt om syn og syn og bidra til feltets fremtid.

Som en uavhengig optometrisk skole er New England College Of Optometry kun fokusert på optometriutdanning, forskning og pasientbehandling. Vi registrerer studenter fra 34 stater og 8 land. Vår beliggenhet i Boston gir tilgang til en rikt innovativ og aktiv høyere utdanning og regionens helsevesen. Vi ser etter smidige, engasjerte mennesker til å bli med i samfunnet vårt for å støtte våre verdensklasse optometriske utdannelser og opplevelsesprogrammer for pasientomsorg.

Steder

  • Boston

    Beacon Street,424, 02115, Boston

    Spørsmål