Keystone logo
Northwestern Health Sciences University

Northwestern Health Sciences University

Introduksjon

Få utdanning i virkeligheten fra ledere innen ditt felt. Du vil bruke lært klasseromsmateriell i våre offentlige klinikker og studentklinikker, og hjelper helsepersonell med å behandle klinikkpasienter. Studenter ved NWHSU får 2-3 ganger praktisk erfaring som kreves for styresertifisering.

Universitetet vårt er sentrert rundt å sette deg opp for profesjonell suksess. Å studere fra NWHSU forbereder deg til å jobbe i en klinikk, for en organisasjon eller åpne din egen praksis. Du får praktisk helsevitenskapelig utdanning fra folk som jobber i de raskest voksende feltene innen helsevesenet. Du vil være klar til å hjelpe den med å vokse fra første dag.

Du kan utvide legitimasjonen din og få et konkurransefortrinn utover det valgte feltet. Vi trener neste generasjon healere - massasjeterapeuter, akupunktører, kinesiske medisinutøvere, ernæringseksperter og kiropraktikk - akkurat her, alt på ett sted. Du vil studere sammen med likesinnede studenter i ulike helsefagområder mens du lærer. Å studere med fremtidige healere forbereder deg på en samarbeidstilnærming som blir stadig mer vanlig på sykehus, medisinske klinikker, kiropraktikkontorer og andre helsetjenester.

du har en lidenskap for helbredelse. Du har et ønske om å hjelpe folk til å leve bedre. Du føler deg kalt til å tjene andre. Du vil ha en fremtid som gjør det som betyr noe. Det er din lidenskap. Vårt hjelper deg med å bruke kunnskapen din med empati og omsorg som setter folk først. Vi er her for å hjelpe deg med å forvandle lidenskapen din til et yrke.

Steder

Steder
  • West Bloomington, USA

Spørsmål