Keystone logo
New York University NYU

New York University NYU

New York University NYU

Introduksjon

På NYU Grossman School of Medicine har vårt engasjement for innovasjon ført oss til dristige nye måter å bygge bro over gapet mellom grunnleggende vitenskapelig forskning, medisinsk utdanning og kvaliteten på pasientbehandlingen. Med læreplanen vår for det 21. århundre, C21, kombinerer vi fremskritt innen læringsstrategier, nye teknologier og informatikkløsninger for å oppfylle vårt trefoldige oppdrag: å undervise, tjene og oppdage.

Hver student som er registrert i vårt doktorgradsprogram, mottar et stipendstipend, uavhengig av fortjeneste eller økonomisk behov, som dekker de fleste kostnadene ved oppmøte. Våre fullskolestipend gjør det mulig for ambisiøse leger å velge en spesialitet basert på deres talent og tilbøyeligheter for å bedre tjene samfunnene som trenger det mest, og lettere å følge vitenskapelige gjennombrudd som forbedrer hvordan vi tar vare på pasienter. Vi har som mål å gjøre de beste og lyseste fremtidige leger til ledere med potensial til å transformere helsetjenester.

Vårt banebrytende, akselererte treårige MD-program, lansert i 2013, reduserer den tradisjonelle medisinstudiet med ett helt år, med muligheten til å melde deg inn i løpet av det første året på medisinstudiet. Med våre fire- og fem-årige Pathways til MD-graden, inkludert dual degree-programmer, tilbyr vi enestående fleksibilitet for å tilpasse medisinsk opplæring på måter som samsvarer med dine faglige interesser.

Vi fortsetter å omforme medisinsk læreplan for å løse dagens største utfordringer innen helsevesenet. Vårt institutt for innovasjoner innen medisinsk utdannelse lanserte nylig en læreplan "Healthcare by the Numbers" designet for å lære første- og andreårs medisinstudenter om de mange måtene "big data" - tegning av meningsfull informasjon fra store offentlige datasett - kan informere og forbedre klinisk behandling.

Steder

  • Manhattan

    Manhattan, USA

    Spørsmål