Keystone logo
New York University NYU

New York University NYU

New York University NYU

Introduksjon

NYU Rory Meyers College of Nursing er forpliktet til å produsere livslange elever som vil utmerke seg i sykepleiekarrieren og bli anerkjent som ledere som holder pasient-sentrert omsorg og helsen til samfunnet i forkant av sine verdier.

College er oppkalt etter Rose-Marie "Rory" Mangeri Meyers og genererer kunnskap gjennom forskning innen sykepleie, helse, tverrfaglig vitenskap, og utdanner ledere innen sykepleie til å fremme helsetjenester lokalt og globalt. NYU Meyers tilbyr nyskapende og eksemplarisk helsetjenester, tilbyr tilgang til en mangfoldig gruppe aktører til yrket, og former fremtiden for sykepleie gjennom ledelse i politikken.

NYU Meyers ble grunnlagt i 1932 og er den nest største private høgskolen i sykepleie i USA, og gjenspeiler den intellektuelle nysgjerrigheten, dynamikken og kvaliteten som kjennetegner NYU. Først som en avdeling, deretter en avdeling, og nå en uavhengig høyskole, gir våre verdensklasse BS-, MS-, DNP- og PhD-programmer utdanningsgrunnlaget for å forberede neste generasjon sykepleierledere. Nyutdannede fra NYU Meyers og dets fakultet er forløpere i en ny sykepleietid, hvor det å spille en lederrolle i å oppnå utmerkede pasientresultater og et sunnere globalt samfunn er prioritert.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Manhattan

    Manhattan, USA

    Spørsmål