Keystone logo
Open University

Open University

Open University

Introduksjon

Sett ambisjonene dine fri

Vil du oppnå ambisjonene dine? Studer med oss, og du vil bli med over 2 millioner studenter som har oppnådd sine karrieremål og personlige mål med The Open University .

Vi har vært banebrytende for fjernundervisning i over 50 år, og bringer universitetet til deg uansett hvor du er, slik at du kan passe på studier rundt livet ditt, med ekspertveilederstøtte hvert trinn på veien. Faktisk vurderte studentene våre oss til 88 % for generell studenttilfredshet, og vi ble rangert som tredje i 2021 National Student Survey. Det betyr at når det gjelder å realisere ambisjonene dine, kunne du ikke vært i bedre hender.

Din ambisjon. Vårt oppdrag.

Oppdrag

Det Open University oppgave er å være åpen for mennesker, steder, metoder og ideer.

Vi fremmer utdanningsmuligheter og sosial rettferdighet ved å tilby høykvalitets universitetsutdanning til alle som ønsker å realisere sine ambisjoner og oppfylle sitt potensial.

Gjennom akademisk forskning, pedagogisk innovasjon og samarbeidspartnerskap søker vi å være verdensledende innen design, innhold og levering av støttet åpen læring.

Syn

Vår visjon er å nå flere studenter med livsendrende læring som møter deres behov og beriker samfunnet.

verdier

Når vi oppnår oppdraget vårt, er vi forpliktet til og blir veiledet av de varige Open University verdiene inkludering, innovasjon og lydhørhet.

Hva er fjernundervisning?

Tilgjengelige studieressurser og ekspertveilederinstruksjon betyr at du har fleksibiliteten til å studere når og hvor du vil. Uansett omstendigheter, få en anerkjent universitetskvalifikasjon.

Nå målene dine gjennom del- eller heltidsstudier med Det Open University .

Fjernundervisning kommer til å være annerledes enn studiet du har gjort før – skole, høyskole, til og med universitet. Men det vil være likt på mange måter også.

Med OU fjernundervisning vil du ha studiemateriell og nettbasert studieportal, en dedikert veileder, studentfora, læringsarrangementer og mer.

Som det eneste britiske universitetet dedikert til fjernundervisning, vil vi sørge for at du vet hva du kan forvente som OU-student. Så vi har satt sammen en serie korte guider om noen av aspektene ved å studere med oss.

Kan jeg gjøre det?

Hvor du starter i livet bør ikke begrense hvor du går! Uansett ambisjon, hvis du er fast bestemt på å lykkes og er forberedt på å jobbe hardt, så les videre, ta kontakt og sett i gang.

Mer enn 170 000 studenter når målene sine ved å studere hos oss. Nå er det din tur til å bli med dem.

Støttet åpen læring

OU underviser gjennom sin egen unike metode for fjernundervisning, kalt 'støttet åpen læring, som er:

Fleksibel – studenter jobber der og når de velger å passe inn med jobber, familier og andre forpliktelser

Alt inkludert – studentene får alt det høykvalitetsmateriellet de trenger for å studere

Støttende – personlige veiledere gir akademisk ekspertise, veiledning og tilbakemeldinger og kjører gruppeveiledninger; og spesialistrådgivere er til stede for å hjelpe med andre aspekter av OU-studiet

Sosialt – studenter kommer sammen på veiledninger, dagskoler og uformelle studiegrupper; og gjennom nettkonferanser, studienettverk og kursfora.

Opplæringsstøtte

OU har et nettverk med mer enn 5000 veiledere – den største i Storbritannia. Veiledere markerer oppgaver, gir detaljerte skriftlige tilbakemeldinger og tilbyr støtte til studenter via telefon, e-post eller datamaskinkonferanser. De driver også gruppe- eller nettveiledninger og dagskoler. Noen er heltidsansatte, men de fleste er tilknyttede forelesere: eksperter på faget som kombinerer arbeidet som veiledere med andre akademiske eller bransjejobber.

evaluering

Studentene vurderes gjennom veiledermerkede og datamerkede oppgaver, muntlige eller praktiske vurderinger, prosjekter, eksamener, avhandlinger og mapper. Ekstern eksamen sikrer at vi opprettholder faglige standarder og gir et uavhengig syn på vurderingsprosessen.

Vårt globale rykte

Det Open University ble opprettet ved Royal Charter 23. april 1969.

Vi har kommet en lang vei siden den gang, og kontinuerlig innovert på hvert trinn for å sikre at vårt grunnleggende oppdrag som muliggjør tilgang til utdanning for alle – forblir like relevant nå som det gjorde for over 50 år siden.

Gir universitetet til deg, uansett hvor du er

Vi er det største universitetet i Storbritannia og det mest populære valget for deltidsstudenter.

 • Vi er verdens topprangerte fjernundervisningsuniversitet (The Times World University Rankings).
 • Vår fleksible læring betyr at vi kan møte behovene til enkeltpersoner og store arbeidsgivere over hele verden.
 • Vårt nettverk av mer enn 5000 ekspertveiledere leverer nyskapende, innsiktsfull undervisning, og mange kombinerer arbeidet som veiledere med akademiske eller bransjeroller.
 • Vi er globalt anerkjent som ekspertene på læringsteknologier, og går i spissen for forskning som driver frem innovasjoner innen undervisning.

Fremragende forskning

OU støtter et mangfoldig fellesskap med over 900 doktorgradsstudenter, som gjør banebrytende PhD- og profesjonelle doktorgradsprosjekter.

 • Vi rangerte i den øverste tredjedelen av britiske universiteter i Research Excellence Framework (REF) 2014 ved å bruke Times Higher Education Power Score.
 • Vi var på 5. plass for generell tilfredshet i Postgraduate Research Experience Survey (PRES) 2019.

Kursene våre er underbygget av vår forskning og er gjenstand for streng ekstern gransking.

I tillegg sikrer et verdensledende program for forskning på undervisningsstrategier og utdanningsteknologier at materialene våre er effektive og hensiktsmessige for støttet fjernundervisning i stor skala.

Internasjonal anerkjennelse

Open University grader som tildeles er sammenlignbare med de som tildeles av andre britiske universiteter. Faktisk ansetter mange arbeidsgivere og organisasjoner over hele verden Open University kandidater og forstår at en OU-grad er lik akademisk standard med en grad fra et hvilket som helst annet britisk universitet.

 • Handelshøyskolen vår er en av en elitegruppe som har oppnådd trippel akkreditering fra alle tre av verdens ledende lederakkrediteringsforeninger.
 • OU er en av bare tre britiske høyere utdanningsinstitusjoner som får akkreditering i USA, anerkjent av Middle States Commission on Higher Education (MSCHE). MSCHE er en frivillig, ikke-statlig medlemsforening som definerer, opprettholder og fremmer pedagogisk fortreffelighet på tvers av institusjoner med ulike oppdrag, studentpopulasjoner og ressurser. Vi har vært medlem siden 2005, og akkrediteringen vår ble bekreftet på nytt i 2020.

Awards

 • Nominert til Times Higher Education 'Business School of the Year'-prisen, 2013, 2014, 2016 og 2017
 • Fem finalister og to vinnere i den internasjonale AMBA 'Student of the Year'-prisene
 • Nominert til Association of MBAs (AMBA) Innovation Award 2015
 • Vinner av to bransjepriser for vårt nettbaserte MBA Business Case Builder-verktøy (hjelper potensielle studenter med å lage en overbevisende business case for sponsing av arbeidsgivere): Gull i kategorien «Beste bruk av innovasjon og kreativ tenkning» i den årlige Heist Awards) og sølv i CASE Circle of Excellence Awards (kategorien Individuelle undernettsteder)
 • OUBS omtalt i AACSBs Innovations That Inspire for betydelig investering i gratis online læringsressurser i 2016
 • Vinner av kategorien Business Partnership på Guardian University Awards 2017 for vårt samarbeid med finansselskapet True Potential LLP
 • Én vinner i de internasjonale AASCB Influential Leader-prisene i 2019

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkreditertAMBA-akkreditertAACSB-akkreditert

Steder

 • Milton Keynes

  Walton Hall, Kents Hill, MK7 6BJ, Milton Keynes

  • Milton Keynes

   Milton Keynes, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

   • The City

    Walton Hall, Kents Hill, MK7 6AA, The City

    Spørsmål