Keystone logo
Oregon State University Carlson College of Veterinary Medicine

Oregon State University Carlson College of Veterinary Medicine

Oregon State University Carlson College of Veterinary Medicine

Introduksjon

Mission Statement

Carlson College of Veterinary Medicine ved Oregon State University dekker behovene til Oregon, nasjonen og verden ved å trene neste generasjon praksisklare veterinærer, tilby toppmoderne diagnostiske og kliniske tjenester og støtte de fortsatte utdanning av veterinærutøvere. Biomedisinsk forskning utført ved høgskolen utvider i økende grad omfanget av veterinærmedisin for å adressere både dyrehelseproblemer og relevansen av dyresykdommer for folkehelsen.

College of Veterinary Medicine sin strategiske plan er resultatet av mer enn et år med intens tanke, forskning, diskusjon, undersøkelser og innsamling av innspill fra en rekke individer fra høgskolen og fra interessentgrupper utenfor høgskolen. Resultatet er en plan som gjenspeiler våre verdier, vårt oppdrag og våre ambisjoner.

Strategisk planlegging er iboende en fremtidsrettet øvelse som forutser hva som er viktig å vektlegge eller prioritere over en lengre tidsramme enn normal operasjonell aktivitet for å sikre en organisasjons fortsatte verdi og relevans i fremtiden.

Planleggingsprosessen inkluderte disse grunnleggende trinnene:

Forstå situasjonen vår

Bestem fremtiden vi sikter mot

Karakteriser både utfordringene og mulighetene knyttet til den fremtiden

Sett opp de handlingsfrie neste trinnene vi skal ta i dag for å oppnå den fremtiden

Styringsgruppen for strategisk planlegging av CVM forsøkte å forstå eksterne trender og begrensninger som påvirker CVM og yrket. Med innspill fra lærere, ansatte og studenter diskuterte styringsgruppen det de ser som viktig for CVMs fremtidige suksess og utviklet settet med fire strategiske prioriteringer som omfatter planen.

Vi ser frem til å jobbe mot disse målene og dele våre suksesser med alle som støtter høyskolen.

Steder

  • Corvallis

    Southwest 30th Street,700, 97331, Corvallis

    Spørsmål