Keystone logo
Ohio Valley College Of Technology

Ohio Valley College Of Technology

Ohio Valley College Of Technology

Introduksjon

Ohio Valley College Of Technology ( OVCT ) ble grunnlagt i 1886 for å betjene tri-state områdets opplæringsbehov. I over et århundre har høgskolen vår vært en fellestradisjon for studenter som søker en kvalitetsutdanning, og forbereder dem på etterspurte felt. Ohio Valley College Of Technology studenter lærer av erfarne fakulteter som bryr seg. Tusenvis av enkeltpersoner har fått den opplæringen de trengte for å oppnå en flott karriere og et flott liv. Enten du bare er ute av videregående skole eller trenger å fremme ferdighetene dine i dagens karriere, kan Ohio Valley College Of Technology hjelpe deg med å realisere dine mål. Vår langvarige erfaring med å betjene studenter og arbeidsgivere i regionen er til stor fordel for våre kandidater. Hyppig kommunikasjon med arbeidsgivere gjør at vi kan holde oss oppdatert med den ferdigheten arbeidsgivere krever. Vårt utdannede Career Management-kontor jobber med arbeidsgivere for å møte bemanningsbehov og hjelpe våre kandidater med å finne tilfredsstillende karrierer etter endt utdanning.

Ohio Valley College Of Technology har tjent studenter og arbeidsgivere i hele Ohio i mange år. Denne langsiktige erfaringen er en fordel for studentene våre. Vår åpne og hyppige kommunikasjon med arbeidsgivere har gjort det mulig for oss å holde oss oppdatert med de ferdighetene arbeidsgivere er ute etter og deres bemanningsbehov, slik at vi effektivt kan plassere studenter i karrierer etter endt utdanning. Ohio Valley College Of Technology vurderer og tilpasser kontinuerlig programmene sine for å møte det lokale arbeidsmarkedets skiftende behov.

Ohio Valley College Of Technology er institusjonelt akkreditert av Accrediting Bureau of Health Education Schools (ABHES) for å tildele tilknyttede grader og vitnemål.

Steder

  • East Liverpool

    Ohio 170,15258, 43920, East Liverpool

    Spørsmål