Keystone logo

Point Blank Electronic Music School

A logo

Introduksjon

Point Blank Electronic Music School

Oversikt Etablert i London i '94 og kåret til verdens 'Best Music Production & DJ School "av leserne av DJ Mag, Point Blank lærer den kreative prosessen med å lage musikk på høyeste nivå. Ved hjelp av dyktige instruktører, state-of-the-art fasiliteter og internasjonalt anerkjent akkreditering, har mange vellykkede akademikere gått gjennom sine dører inkludert Claude VonStroke, Goldie, Nicole Moudaber, Leona Lewis, AlunaGeorge, Patrick Topping, Gemma Cairney, Monki, Felix Jaehn - listen fortsetter ...

Skolen er basert i London og LA, og tilbyr også innovative nettbaserte kurs. The London campus i Shoreditch tilbyr musikkproduksjon kurs, lydteknikk, musikkbransjen, sang, radioproduksjon og DJ kurs - alt undervist av erfarne fagfolk fra alle områder av musikkbransjen, inkludert aktive musikkprodusenter og Grammy-prisvinnende låtskrivere.

Instruktører er alle musikk bransjeeksperter og har jobbet med artister som Pharrell Williams, Massivt angrep, Bob Marley og Depeche Mode. Studentene lærer i state-of-the-art studioer som de har ubegrenset tilgang til. Dette inkluderer 48 kanaler SSL Duality Delta og Audient skrivebord har det nyeste utstyret fra Native Instruments og Pioneer og mye mer.

Point Blank tilbyr han og grad kurs. The BA (Hons) i Music Production and Sound Engineering er tilgjengelig for å studere i London, mens CertHE og DipHE Kursene gjennomføres på nettet via fjernundervisning, all akkreditert av Middlesex University.

Skolen har elever fra hele verden studerer med dem, inkludert USA, India, Frankrike, Spania, Brasil, Afrika og Australia. Den nettbaserte kurs betyr også at elevene kan oppnå en anerkjent kvalifikasjon mens han studerte fra hvor som helst i verden.

En. Jobbmuligheter Point Blank gjør full bruk av sine gode forbindelser med musikkbransjen. Gjennom skolens tilkoblinger studentene få tilgang til praksisplasser og jobber på internasjonalt anerkjente organisasjoner, inkludert Defected, Universal, BBC, Skylling, NTS, Mute og mange flere. Innenfor Point Blank radio kurs er det vanlig for 100% av en klasse for å finne arbeid i bransjen. Elevene har gått på å finne arbeid på BBC, Kiss, Skyll og selv starte sine egne stasjoner, for eksempel Radar Radio. Husets plateselskap distribueres av iTunes, Spotify, YouTube, Beatport og mer, med studentene i stand til å sende inn sine spor for utgivelse hvis de ønsker det. Studenter kan også finne sitt arbeid fremmet på skolens YouTube-kanal og sosiale nettverk til over 1,5 millioner fans. Presidenten i Universal Records sier, "Universal støtter hva Point Blank gjør og er glade for å gi progresjon ruter for studenter som viser ekte talent og vilje".

  1. Kurs og Forelesere Point Blank partnere med Middlesex University for å validere sin Degree kurs i London samt deres høyere utdanning som er levert på nettet. Point Blank programmer er tildelt og kvalitetssikret av Middlesex University. Alle studenter som studerer Degree kurset i London har tilgang til state of the art studioer som de har ubegrenset tilgang til. Dette inkluderer SSL Duality Delta, Audient 48 Channel, TLAudio og Oram miksebord, og mye mer. Den elektroniske Cert / DipHe tilsvarer enten ett eller to år med en honours degree. Studenter har en sjanse til å få hendene på erfaring i musikkbransjen samtidig få en anerkjent kvalifikasjon. Kreditter fått fra vellykket gjennomføring av kursene er anerkjent av HE institusjoner rundt om i verden - slik at elevene i å utvikle det siste året av en honours degree. Studenter kan også dra nytte av Point Blank er dyktige instruktører, fremragende fasiliteter og praktisk hands på stil av undervisning uten å ta den akademiske rute. Du vil fortsatt få den i hus Point Blank Diploma på vellykket gjennomføring av kurset.

Tre. Uni Fasiliteter Point Blank er den eneste skolen i Storbritannia med en 48-kanals SSL Duality Delta SuperAnalogue ™ konsoll. Anleggene er utstyrt med 12 profesjonelle studioer hvor du studerer, samt 5 ekstra praksis studioer med en rekke opptaksutstyr som elevene er i stand til å bestille utenom studie timer å jobbe med musikken sin. En sentral hub området sikrer også at elevene kan bygge nettverk med de utenfor sine egne umiddelbare klasser, slik at musikkproduksjon, radio og synger elevene kan samarbeide på stedet til gjensidig nytte. DJ Studio er sponset av Pioneer DJ med det nyeste utstyret, inkludert CDJ2000nxs, DJM2000nxs, DDJ-SX-kontrollere, PLX-1000 platespillere og mye mer. Lev Sound Ingeniørstudenter få hendene på erfaring på fem konserter på en rekke arenaer London samt få praktisk erfaring i Islington O2 Academy. Du kan ta et bilde omvisning her (legg link til bilde tur) 4. City Life Basert i Hoxton, Point Blank er i sentrum av hip East London. Det er mange uavhengige plate og motebutikker, klubber, barer, kafeer og et blomstrende levende musikkscenen. Den nærmeste trikkestasjon er Hoxton mens Old Street ligger en 10-minutters spasertur unna med gode transportforbindelser.

  1. Student Support Point Blank har en utpekt medlem av personalet å hjelpe støtte elevene i å finne overnatting, gir papirarbeid og koble studenter før et kurs.
  2. Opptakskrav Graden Kurset krever vanligvis 160 SO poeng eller tilsvarende erfaring.

The Music Production & Live-Sound Engineering Diploma krever fire GCSE passerer på minimum Grade C (musikk og engelsk foretrekkes).

For Radio Broadcasting Diploma, normale minimumsinntakskrav er en 'A' nivå og Maths og engelsk GCSEs løns "C" eller høyere.

Steder

  • London

  • Los Angeles

Spørsmål