Keystone logo

The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering

A logo

Introduksjon

Industrial and Systems Engineering (ISE) er en profesjonell disiplin som fokuserer på å utvikle og implementere optimale løsninger fra et systemnivåperspektiv.

Dette involverer mennesker, teknologi, kvalitet, økonomi, informasjon og miljøspørsmål. Hovedrollen til en industriell systemingeniør er å organisere og samarbeide harmonisk med andre for å effektivisere operasjonelle prosedyrer, forbedre produktiviteten og den generelle systemytelsen. Det endelige målet er å øke effektiviteten, redusere driftskostnadene og øke kundetilfredsheten.

ISE er forskjellig fra andre tradisjonelle ingeniørdisipliner der kunnskap og ferdigheter brukes på spesifikke områder. For eksempel jobber tradisjonelle produksjonsingeniører vanligvis i et produksjonsmiljø. ISE gir deg derimot muligheten til å jobbe i en rekke organisasjoner, inkludert både industriell og kommersiell sektor. I denne forbindelse har industri- og systemingeniører en mye mer fleksibel karrierevei. ISE nyutdannede er ansatt i organisasjoner som er i utvikling av nye produkter, transport, temaparker, logistikktjenester, banker, offentlige verktøy, forretningsutvikling konsulentfirmaer, offentlige avdelinger, etc. Det endelige målet med ISE disiplin er å gi ledelse i design av integrerte industrielle og kommersielle systemer for samfunnets fremgang og velvære.

Fasilitetene i ISE-avdelingen er uten sidestykke i Hong Kong og regionen. Disse inkluderer:

  • PolyU Microsoft Enterprise Systems Center
  • Kunnskapsledelse og innovasjonssenter
  • Microsystems Technology Center
  • Den digitale fabrikken
  • Partner State Key Laboratory of Ultra-precision Machining Technology
  • Advanced Manufacturing Technology Research Center

Disse fasilitetene spenner fra topp moderne maskinvare og programvare for avansert utvikling av produksjonsteknologi, logistikksimulering, systemutviklingsverktøy for e-handel, datamaskinstøttet design, til virtuell produktutvikling.

Avdelingen er også aktivt engasjert i samarbeid med industrien via felles forskningsprosjekter, konsulentfirmaer og undervisningsopplegg.

Dette sterke samarbeidet med både lokale og regionale næringer, sammen med gode fasiliteter og kompetanse, gir studentene muligheten til å bli nedsenket i dette samarbeidsmiljøet som vil være til stor nytte for dem når de oppgraderer.

Steder

  • General Office of Department of Industrial and Systems Engineering Room EF625, 6/F, Core F The Hong Kong Polytechnic University 11 Yuk Choi Road, Hunghom, Kowloon,, , Hong Kong

Spørsmål