Keystone logo
Ponce Health Sciences University

Ponce Health Sciences University

Ponce Health Sciences University

Introduksjon

Ponce Health Sciences University er dedikert til å tilby høyest mulige utdannelsesprogrammer innen medisinsk utdanning. Dette målet, i tillegg til universitetets forsknings- og helsetjenesteprogrammer, fortsetter en 40+ års tradisjon for å styrke vårt yrke og bidra til samfunnet vårt.

Anerkjent både i Puerto Rico og i utlandet for pedagogiske tjenester og forskningsprestasjoner, fortsetter universitetet sitt fokus innen fagene medisin, klinisk psykologi, biomedisinsk vitenskap, folkehelse og sykepleie. For å møte fremtidige utfordringer i helsevesenet lanserer universitetet et innovativt utvalg av master- og sertifikatprogrammer som er spesielt utviklet for å fylle tjenestegap i yrket og forbedre helsevesenet med høyt utdannede utøvere.

Vår forpliktelse til utdannelse er en underliggende verdi som får universitetet til å søke og rekruttere ikke bare fremragende fakultet, men også fremragende studenter. Ved å kombinere utvidede akademiske og profesjonelle utdanningstilbud i et samarbeidende og intimt læringsmiljø, fortsetter Ponce Health Sciences University å uteksaminere høykompetente helsepersonell dedikert til samfunnet deres og de voksende fremtidige behovene til sitt yrke.

Steder

  • Ponce

    PO BOX 7004, Ponce, PR 00732-7004, , Ponce

    Spørsmål