Keystone logo
Queen Mary University of London, Malta Campus

Queen Mary University of London, Malta Campus

Queen Mary University of London, Malta Campus

Introduksjon

London læreplan. Middelhavs livsstil.

Queen Mary's Malta Campus gir deg muligheten til å studere medisin i medisin.

Vi tar i mot søknader for september-inngangen og vår søknadsfrist er 1. mars.

Studer et femårig medisin MBBS (Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery) undergraduate program på Malta, Europa. Å studere ved QMUL Malta betyr at du skal studere medisin ved et av de aller beste universitetene.

175655_Clipboard01.jpg

Historie

Malta, som Storbritannia, har en stolt historie med eksperthelsetjenester og Queen Mary University of London (QMUL), er en del av den prestisjetunge Russell Group-foreningen i Storbritannia (Storbritannia). Russell Group-universiteter har enorme sosiale, økonomiske og kulturelle konsekvenser lokalt, over hele Storbritannia og rundt om i verden.

Tidligere kjent som Barts og London School of Medicine and Dentistry, er QMUL en ledende medisinsk skole. Barts and The London ble dannet av det eldste sykehuset i Europa, St Bartholomew's (kjent som 'Barts') som ble grunnlagt i 1123, og Englands første medisinske skole, The London, som åpnet i 1785.

QMUL Malta MBBS-programmet er identisk med programmet som undervises i London, og du vil bli undervist på Malta av ansatte fra QMUL samt lokale klinikere som er opplært av skolen.

Øya Gozo

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/17/175671_Clipboard03.jpg " alt=" 175671_Clipboard03.jpg " data-json=" {"author":"© ", "author_url":"","source":""}" />

QMUL Malta åpnet i oktober 2019. Det toppmoderne campus ligger på eiendommen til Gozo General Hospital og har tilgang til et anatomisenter fra det 21. århundre. Gozo er en av de tre øyene som utgjør republikken Malta.

Øya er fullstendig tospråklig med både engelsk og maltesisk som har offisiell status. Det har også utmerkede forbindelser til Europa.

Malta har en imponerende historie som strekker seg over 7000 år: øyene har tre UNESCOs verdensarvsteder (inkludert hele den maltesiske hovedstaden Valletta). Nylig har du kanskje sett Malta på TV: øyene gir noen av de fantastiske stedene for Game of Thrones.

Studieavgift

32 000 € per år.

Søknadsprosess

Kandidater søker direkte til universitetet , ikke gjennom Storbritannias standard søknadssystem, UCAS.

Steder

  • Victoria

    Triq L-Arċisqof Pietru Pace Victoria Gozo, Malta Europe, Victoria, VCT 2520, Victoria

  • London

    Garrod Building, Turner Street, Whitechapel , E1 2AD, London

    Spørsmål