Keystone logo
Queen's University Belfast MPh Global helse
Queen's University Belfast

MPh Global helse

Belfast, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

1 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 19 100 / per year *

På universitetsområdet

* internasjonal avgift

Introduksjon

MPH i Global Health er ment å gi kandidater en klar forståelse av globale helsespørsmål og hvordan disse problemene påvirker folkehelsepolitikk og praksis.

MPH in Global Health-programmet vil tilby solid folkehelsetrening og eksponering for global helsepolitikk, politikk, systemer og praksis gjennom didaktiske undervisningsøkter, teambasert forskning og presentasjoner, og individuelle arbeidsbaserte prosjekter eller avhandlinger.

Dette tverrfaglige kurset vil hjelpe studentene med å bygge ferdigheter og kompetanse inkludert kommunikasjon, teamarbeid og prosjektledelse. Viktige koblinger vil bli belyst mellom styrking av helsesystemer og sentrale bærekraftsmål, som fattigdomsbekjempelse, likestilling, meningsfylt arbeid og bærekraftige byer. Strategier for å oppnå universell helsedekning og adressere ulikhet vil bli gjennomgått.

Studentene gjennomfører underviste moduler over to semestre. Studentene vil bli pålagt å levere en avhandling om et forhåndsgodkjent globalt helseemne. Vellykket gjennomføring av avhandlingen og vurderingene av de underviste modulene vil føre til tildelingen av MPH i Global Health.

Søkere anbefales å søke så tidlig som mulig og helst senest 31. juli 2022 for kurs som starter i slutten av september. I tilfelle et program mottar et høyt antall søknader, forbeholder universitetet seg retten til å stenge søknadsportalen.

Vær oppmerksom på at et depositum kan kreves for å garantere plass på kurset. På grunn av stor etterspørsel vil søknader kanskje ikke bli vurdert dersom kurset har nådd sin maksimale klassestørrelse og vil bli satt på venteliste.

Globale helsehøydepunkter

Det første semesteret brukes til å lære de generelle verktøyene for folkehelse, inkludert epidemiologi og biostatistikk.

Fasiliteter i verdensklasse

  • Senter for folkehelse ved Queen's University har i mange år vært vertskap for et av fem UK Clinical Research Collaboration (UKCRC) Public Health Research Centres of Excellence for å oppmuntre til flerfaglig arbeid og øke kapasiteten til å håndtere komplekse helseproblemer på befolkningsnivå. Senter for folkehelse er også vert for Northern Ireland Cancer Registry som er ansvarlig for produksjon av offisiell statistikk om kreft i Nord-Irland og gir bevis for å informere om beslutningstaking om krefttjenester. Dette kan også være en verdifull ressurs for studenter som er interessert i Global Health.

Studenterfaring

  • En av våre styrker er en verdenskjent tverrfaglig stab med erfaring fra et bredt spekter av folkehelseprogrammer og forskning både i Storbritannia og i lav- og mellominntektsland (LMICs). Dette gjenspeiles i innholdet i kjerneplanen og Global Health-pensum. Studentene vil bli undervist og veiledet av forskere i verdensklasse, så vel som de med praktisk felterfaring som folkehelseutøvere som jobber for frivillige organisasjoner, regjeringer og multilaterale.
  • Du vil bli undervist av folkehelseledere og utøvere som jobber i et bredt spekter av disipliner. Målet deres er å gjøre effektive endringer som vil gagne helsen til undertjente befolkninger, ofte i områder med lite ressurser. Kurset tiltrekker seg studenter fra hele verden, og beriker studentenes opplevelser ytterligere.

Karrieremuligheter

Læreplan

Opptak

Program undervisningsavgift

Stipend og finansiering

Om skolen

Spørsmål