Keystone logo
Queen's University Belfast MSc i omsorg for barn og unge med komplekse behov
Queen's University Belfast

MSc i omsorg for barn og unge med komplekse behov

Belfast, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

1 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 19 100 *

På universitetsområdet

* internasjonal avgift

Introduksjon

Fremskritt innen medisinsk behandling og teknologi betyr nå at mange flere barn lever med komplekse helsebehov og livsbegrensende sykdommer. Målet med programmet er å gi deg kunnskap, ferdigheter, opplæring og utdanning for å jobbe med å ta vare på barn og unge med komplekse helsebehov i sykehus og lokalsamfunn. Denne tverrfaglige MSc er en del av en pakke med spesialistprogrammer i barndomsstudier utviklet i samarbeid med School of Social Sciences, Education and Social Work og School of Psychology.

Omsorg for barn og unge med komplekse behov Høydepunkter

Dette kurset appellerer til en rekke personer som allerede jobber i relevante organisasjoner, inkludert barnesykepleiere og alliert helsepersonell som er involvert i omsorg for barn og unge, samt de som jobber for veldedige organisasjoner eller frivillige organisasjoner.

Karriereutvikling

  • Nyutdannede fra dette programmet går videre til lederstillinger, og utvikler evidensbaserte forbedringer i levering av helsetjenester for barn og unge med komplekse forhold.

Studenterfaring

  • MSc i omsorg for barn med komplekse helsebehov er fleksibel og designet for å møte behovene til lokale og internasjonale fagpersoner. Programmet leveres via et blandet format med online og ansikt-til-ansikt læring, og det er flere utgangspunkter for dette kurset.
  • Moduler på dette programmet leveres i et blandet format, ved hjelp av nettbaserte ressurser og veiledninger, kombinert med tverrfaglige workshops der studenter fra ulik bakgrunn kan komme sammen og dele ekspertise og reflektere over sine erfaringer.

Karrieremuligheter

Læreplan

Opptak

Program undervisningsavgift

Studentuttalelser

Om skolen

Spørsmål