Keystone logo
RCSI Bahrain/Medical University Of Bahrain

RCSI Bahrain/Medical University Of Bahrain

RCSI Bahrain/Medical University Of Bahrain

Introduksjon

Royal College of Surgeons i Irland - Medical University of Bahrain, eller Royal College of Surgeons i Irland Bahrain, er et konstituerende universitet for Royal College of Surgeons i Irland, som ble etablert i Dublin, Irland i 1784. Royal College of Surgeons i Irland Bahrain er også lisensiert av Higher Education Council i kongeriket Bahrain som et uavhengig privat universitet, og er i likhet med sin kollega i Dublin en helsevitenskapelig institusjon som er ideell og fokusert på utdanning og forskning for å drive positiv endring i alle menneskers helse over hele verden.

Med en lang historie med utdannelse av Bahraini-studenter ble Royal College of Surgeons i Irland invitert til å opprette en egen campus på øya, og universitetet åpnet offisielt dørene for en kohort på 28 medisinstudenter i 2004. I dag var formålet med bygget campus - som har en rekke undervisningsrom, laboratorier, kontorer, et bibliotek, en restaurant, et dedikert støttesenter for studenter og omfattende sports- og fritidsfasiliteter - er hjemmet til en studentmasse på mer enn 1300 på tvers av medisinskoler; Sykepleie og jordmor og videreutdanning og forskning.

Gjennom å tilby transnasjonal utdannelse av høy kvalitet på tre kontinenter, er Royal College of Surgeons i Irland Bahrain anerkjent over hele verden for å produsere praksisklare kandidater som kan konkurrere om internasjonale steder. Universitetet er også fokusert på å utvikle original forskning og utvikling på tvers av helse- og biomedisinsk vitenskap i tråd med kravene i regionen.

Steder

  • Al Sayh

    Al Sayh, Bahrain

    Spørsmål