Keystone logo
Roseman University of Health Sciences

Roseman University of Health Sciences

Roseman University of Health Sciences

Introduksjon

Roseman University of Health Sciences er en ideell, privat institusjon for høyere utdanningstrening neste generasjon helsepersonell på grunn- og utdannelsesnivå som tjener, samarbeider og setter nye standarder i sine lokalsamfunn og yrker.

Med studiesteder i Henderson og Summerlin (Las Vegas), Nevada og Sør-Jordan, Utah, består universitetet av College of Dental Medicine, og tilbyr en videregående utdanning i kjeveortopedi og Dentofacial Orthopedics / MBA-bosted, en Advanced Education in General Dentistry residency, og en doktor i odontologisk medisin; College of Pharmacy, som tilbyr en doktor i farmasi og profesjonell etterutdanning; College of Nursing, tilbyr en Bachelor of Science in Nursing, Accelerated Bachelor of Science in Nursing og Master of Science in Nursing / Family Nurse Practitioner; og et helsefokusert MBA-program.

Roseman University of Health Sciences vil også tilby en doktorgrad i medisin gjennom College of Medicine, når den blir akkreditert. Mer enn 6500 kandidater fra Roseman tar seg av pasienter, forsker og driver med folkehelse og politikk i Nevada, Utah og over hele landet. Nordvestkommisjonen akkrediterer regionalt Roseman University på høyskoler og universiteter.

Roseman University of Health Sciences fremmer helse og velvære i samfunnene vi tjener ved å utdanne nåværende og fremtidige generasjoner av helsepersonell, drive forskning og gi pasientbehandling. Vi arbeider aktivt med partnerskap og tilknytning i tråd med vårt oppdrag og jobber for å skape et miljø som fremmer både internt og eksternt samarbeid for å oppnå optimale resultater og er forpliktet til ansvarlig finansforvaltning i alle bestrebelser.

Steder

 • South Jordan

  South River Front Parkway,10920, 84095, South Jordan

  • Henderson

   Sunset Way,11, 89014, Henderson

   • Las Vegas

    Discovery Drive,10530, 89135, Las Vegas

    Spørsmål