Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
South Baylo University

South Baylo University

South Baylo University

Introduksjon

Bli en spennende helsepersonell

South Baylo University er en høyskole for orientalsk medisin i Los Angeles og Anaheim, California. Grunnlagt i 1977, tilbyr det master- og doktorgradsprogrammer med full akkreditering innen akupunktur og orientalsk medisin.

 • Master of Science in Acupuncture and Oriental Medicine (MSAOM)
 • Doktor i akupunktur og orientalsk medisin (DAOM)

Hvorfor velge South Baylo University ?

Historie og omdømme

South Baylo University ble grunnlagt i 1977 og er blant de eldste og mest anerkjente forskerskolene for opplæring av akupunktur og orientalske medisinsk utøvere i USA.

I over førti år krediterer de beste akupunktørene South Baylo University for å tilby medisinsk utdanning av høyeste kvalitet, og bruker eldgammel kunst til vitenskapen om helbredelse.

steder

South Baylo University har to studiesteder som ligger i byen Anaheim og byen Los Angeles i Sør-California.

Anaheim-campus ligger bare fem minutter fra Disneyland og 20 minutter til stranden. Los Angeles campus ligger midt i byen og bare ti minutter til Hollywood Walk of Fame, The Staples Center, Dodger Stadium, Koreatown og Chinatown.

Klinisk opplæring

South Baylo University driver to universitetsklinikker i Anaheim og Los Angeles. Universitetsklinikker administrerer mer enn et dusin pasientbehandlingsrom. Mer enn 15 høyt utdannede og erfarne klinikkveiledere behandler pasienter og underviser praktikanter. SBU praktikanter er opplært på klinikker med god klinisk erfaring under tilsyn av klinikkveiledere.


Flerspråklige gradsprogrammer

South Baylo University tilbyr et akkreditert masterprogram på engelsk, koreansk og kinesisk og en akkreditert doktorgrad i engelsk og koreansk. Våre høyt kvalifiserte fakultets- og klinikkveiledere utdanner studentene våre gjennom kvalitetsutdanning, forskning og pasientbehandling.
Oppdrag

Misjonen til South Baylo University er å utvide kunnskapen om akupunktur og orientalsk medisin og tjene samfunnet gjennom kvalitetsutdanning, forskning og pasientbehandling.

Verdi

Verdiene til South Baylo University School of Oriental Medicine er å se på Harmony som dens fremtredende verdi, og eksemplifiserer Harmony of Bodily Functions, Harmony of Mind and Body, og Harmony of Life and Nature. Disse regnes som grunnleggende prinsipper for orientalsk medisin og holistisk helsevesen.

Hensikt

Formålet med South Baylo University School of Oriental Medicine er å fremme god helse og velvære gjennom utdanning, forskning og klinisk praksis.

Opplæringsmål

For å oppfylle sitt oppdrag er South Baylo University forpliktet til følgende mål:

 • Å forberede studenter med kunnskap og ferdigheter i AOM for å lykkes i et helsemiljø.
 • Å tilby effektiv pasientbehandling av høy kvalitet gjennom AOM og integrerende helsetjenester.
 • Å fremme og fremme forskning, vitenskapelige aktiviteter og faglig utvikling.
 • Å forberede studentene til å bli ledere i samfunnet og i sitt yrke.

Steder

 • Anaheim

  1126 North Brookhurst Street , 92801, Anaheim

 • Los Angeles

  2727 West 6th Street , 90057, Los Angeles

Programmer

  Institusjonen tilbyr også:

  Spørsmål