MSc mat- og ernæringsvitenskap (med arbeidserfaring)
Sheffield Hallam University
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Sheffield, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
2 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
GBP 17 205 *
Søknadsfrist
31 May 2024
Tidligste startdato
Sep 2024
* for internasjonale/EU-studenter (£1 500 for plasseringsår) | £10 310 for britiske studenter (£ 1500 for plasseringsår)
Introduksjon
Få ferdighetene og kunnskapen du trenger for en karriere innen mat- og ernæringsvitenskap – samtidig som du får ekte bransjeerfaring.
- Få de avanserte kvalifikasjonene som trengs for en spennende karriere innen mat- og ernæringsvitenskap
- Dra nytte av et sunt arbeidsmarked og et kurs med vekt på ansettbarhet
- Oppnå inngående kunnskap om ernæring, matproduksjon, lovverk og utvikling
- Forbered deg på tekniske og produktutviklingsroller i en pulserende bransje
- Studer i en anvendt setting med toppmoderne kjøkken og fasiliteter
MSc Food and Nutrition Sciences lar deg fremme dine eksisterende relevante kvalifikasjoner og spesialisere deg på feltet. Du vil bruke praktiske teknikker og studere mat og ernæring i dybden, og forberede deg på en verdig karriere.
Læreplan
Dette kurset forbereder deg til tekniske og produktutviklingsroller i næringsmiddelindustrien med sterk vekt på ernæring. Du lærer om matproduksjon og ernæring i en anvendt setting, og utvikler kjernetekniske ferdigheter i våre toppmoderne utviklingskjøkken, mat- og ernæringslaboratorier og sensoriske suite. Du bruker disse praktiske ferdighetene til live briefs med kommersielle applikasjoner levert av våre industrielle partnere, som Morrisons og Cranswick PLC, så vel som i valgfrie plasseringer.
Du lærer gjennom
- forelesninger, seminarer og workshops
- praktiske økter
- levende prosjekter
- casestudier
- valgfrie plasseringer
- akademisk forskning
- avhandling
Dette kurset leveres ansikt til ansikt over tre semestre - undervisningen er planlagt basert på lengden på kurset og den akademiske kalenderen.
Arbeidserfaring er integrert midtveis i kurset. Avhandlingsmodulen din vil bli sendt inn etter fullført plassering.
Anvendt læring
Arbeidsplasseringer
Dette kurset innebærer en valgfri bransjeplassering, som kan vare i seks til tolv måneder. Disse gir deg verdifull bransjeerfaring og kontakter.
Live prosjekter
I den faglige og akademiske ferdighetsstrengen til dette kurset vil du bruke læringen din til akademisk forskning og kommersielle truser. Eksempler inkluderer utvikling av velsmakende sunne alternativer, forståelse av virkningen av matmerking på forbrukere, utvikling av et matprodukt for en større matvarehandelspartner eller støtte lokale SMB-er med kvalitetssikringssystemer for mat.
Nettverksmuligheter
Med sterke industri- og alumnibånd, plasseringsmuligheter og kommersielle truser, gir dette kurset gode muligheter for nettverksbygging.
Karrieremuligheter
Dette kurset forbereder deg til en karriere i
- matvareutvikling
- matvareregulering og merking
- næringsmiddelindustriens politikk
- innkjøp og matleverandørstyring
- styring av matkvalitet
Fasiliteter
Opptak
Stipend og finansiering
Vi tilbyr konkurransedyktige stipender, rabatter og priser for internasjonale avgiftsbetalende studenter.
Galleri
English Language Requirements
Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.