Keystone logo
Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine

Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine

Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine

Introduksjon

Vi føler oss veldig beæret over å ha din interesse i å bli kjent med International Education College, Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine via internett.

Som en av de første fire TCM høyskolene over hele Kina, er Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine orientert om forskning, spesialitet og åpenhet. For tiden studerer omtrent 10 000 studenter her, inkludert om lag 1200 langsiktige internasjonale studenter fra over 40 land ved International Education College. I tillegg kommer nesten 1000 internasjonale studenter for kortvarig studie eller klinisk praksis. College tilbyr tolker som snakker engelsk, fransk, japansk og koreansk.

Du har mange grunner til å velge å bli med oss. For det første er kinesisk medisin forankret i kinesisk visdom og kan være til nytte for menneskers helse. For det andre har vi rik erfaring innen internasjonal utdanning og ISO-sertifisert kvalitetssikring. For det tredje har vi et godt kvalifisert lærerpersonell, inkludert fremtredende professorer i Shanghai og over hele Kina, fremtredende TCM leger og gode lærere. For det fjerde tilbyr vi en rekke kurs inkludert nasjonale kvalitetskurs, Shanghai-kvalitetskurs, et sett med klasseforelesninger produsert i høykvalitetsvideoer, avlesninger av TCM klassikere og kurs om dyp kinesisk kultur. Sist men ikke minst har universitetet tertiære sykehus på toppnivå for klinisk praksis. Faglig grunnlag, undervisningsressurser og effektiv ledelse kan møte dine krav til TCM studier og bidra til å løse problemer eller problemer i livet ditt og studiet.

Vi tror utdanningstjenesten vår vil bidra til internasjonalisering av TCM og oppfylle drømmen din.

Vi ser frem til å dele inspirasjonen vår med deg. Vi er klare til å ønske deg velkommen!

Steder

  • Pudong

    Dong Yuan Lu, , Pudong

    Spørsmål