Keystone logo
© photo courtesy of SIT Graduate Institute
SIT Graduate Institute

SIT Graduate Institute

SIT Graduate Institute

Introduksjon

SIT Graduate Institute tilbyr internasjonalt fokuserte mastergrader, sertifikater og faglige utviklingsprogrammer innen konflikttransformasjon, internasjonal utdanning, bærekraftig utvikling og TESOL. Siden 1964 har SIT forberedt fagfolk til å lykkes i interkulturelle og internasjonale miljøer.

Mastergrads- og sertifikatprogrammer i en rekke innholdsområder og formater

SIT Graduate Institute forbereder studenter fra hele verden til å være effektive ledere, fagfolk og innbyggere. SIT sine utdannede og profesjonelle utviklingsprogrammer er forankret i den erfaringsbaserte utdanningsmodellen, der læring skjer i forbindelse med teori og praksis. Studentene er opplært til å bli svært dyktige utøvere som har en overordnet kunnskap om det teoretiske grunnlaget for yrket sitt; erfaring i feltet; og en bevissthet om sine egne evner, verdier og etikk.

Studentene kan velge mellom ulike MA-, sertifikat- og faglige utviklingsprogrammer innen felt som spenner fra internasjonal utdanning til bærekraftig utvikling til konflikttransformasjon til språkundervisning.

SIT er akkreditert av New England Commission of Higher Education (NECHE) gjennom Commission on Institutions of Higher Education. Forespørsler om akkrediteringsstatus skal rettes til institusjonens administrative ansatte.

Enkeltpersoner kan også kontakte:
Kommisjonen for institusjoner for høyere utdanning
New England Commission of Higher Education
209 Burlington Road | Bedford, MA 01730-1433 | 781 271-0022 | [email protected]

SIT er godkjent for å delta i National Council for State Authorization Reciprocity Agreements.

Opptak

SIT Graduate Institute opptaksmedarbeidere jobber en-til-en med hver søker. Vi er forpliktet til å hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra første forespørsel til programregistrering.

Våre deltids-hybridprogrammer starter om sommeren og våre globale fulltidsgrader starter om høsten. Vennligst sjekk nettsiden til programmet du er interessert i for nøyaktige programdatoer. Du kan også kontakte Admissions med spørsmål på [email protected].

Stipend og finansiering

Alle aksepterte studenter med demonstrerte kvalifikasjoner vil automatisk bli vurdert for tilgjengelige priser. Ingen ekstra søknad er nødvendig.

Yellow Ribbon-program for amerikanske veteraner

SIT Graduate Institute deltar stolt i Yellow Ribbon- programmet, noe som gjør det mulig for amerikanske veteraner og deres pårørende å oppnå en grad.

Meritstipend

Priser basert på styrken til søknaden din, ditt SIT Graduate Institute -program.

Undervisningsrabatter

Alumni Advantage, er en pris på $10 000 for alumni fra The Experiment in International Living, SIT Study Abroad eller International Honours-programmer, for å gjøre det mulig for alumner å fortsette sin læringsreise innenfor SIT og større World Learning-fellesskap.

SIT Partners -prisen hedrer vårt forhold til partnere. Denne prisen på $10 000 er tilgjengelig for nåværende ansatte hos partnere til SIT Graduate Institute og sendeskoler til SIT Study Abroad. SIT har nesten 300 partnere over hele verden. For å se om du er kvalifisert for SIT partnerstipend, send inn en forespørsel her.

Vermonter, er en pris på $8 000 for søkere som bor i Vermont, hvor SITs campus har vært basert siden tidlig på 1960-tallet, da det ble grunnlagt som et treningssenter for Peace Corps. Som et stolt medlem av Vermont-fellesskapet er SIT dedikert til å styrke Vermont-arbeidsstyrken, fremme lederegenskaper i staten og gi globale muligheter for Vermonters.

Northern Neighbours -prisen har til hensikt å utvide SITs globale muligheter for innbyggere i staten ved siden av SITs historiske campus i Vermont. Denne prisen på $5 000 er for søkere bosatt i New England utenfor Vermont, som inkluderer Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire og Rhode Island, samt New York State, og den er fokusert på å støtte globalt tenkende borgere i disse statene.

Tilleggsinformasjon

Undervisningsrabatter gjelder ikke for SITsin doktorgrad i global utdanning (EdD).

Kvalifisering for en av de større undervisningsrabattene kan begrense tilgangen til ytterligere meritbaserte stipend. For ytterligere spørsmål angående økonomisk støtte, vennligst kontakt [email protected].

Steder

 • Brattleboro

  PO Box 676

  • Washington

   1015 15th Street, NW

   • Ísafjörður

    Ísafjörður, Island

    • Zanzibar

     Zanzibar, Tanzania

     • Quito

      Quito, Ecuador

      • Lilongwe

       Lilongwe, Malawi

       • Kampala

        Kampala, Uganda

        • Durban

         Durban, Sør-Afrika

         • Geneva

          Geneva, Sveits

          • Amman

           Amman, Jordan

           • New Delhi

            New Delhi, India

            • Milimani East

             Milimani East, Kenya

             • Kisumu

              Kisumu, Kenya

              • Santiago

               Santiago, Chile

               • Ho Chi Minh City

                Ho Chi Minh City, Vietnam

                Spørsmål