Keystone logo
Southwest Acupuncture College

Southwest Acupuncture College

Southwest Acupuncture College

Introduksjon

Southwest Acupuncture College er en klassisk skole for orientalsk medisin som tilbyr et akkreditert profesjonelt studium som fører til en Master of Acupuncture (M.Ac.) eller en Master of Acupuncture med en kinesisk urtemedisin spesialisering.

Med hovedansvaret for å utdanne studenter til å bli uavhengige helsepersonell, er vårt fremste mål å gi fortreffelighet i utdanningen til de potensielle utøverne. Et samtidig mål for høgskolen, å kultivere lederskap og service til samfunnet i dette fremvoksende feltet med effektiv medisinsk behandling, blir fostret i læreplanen og utdanningslivet til høgskolemiljøet gjennom vår offentlige, billige klinikk og mange utenfor campus eksterne klinikker der vi tilbyr gratis service.

For å oppnå disse målene om å fremme den høyeste kvaliteten på utdanningen og fremme den største kaliber og realiseringen av profesjonell prestasjon, vurderer personalet og fakultetet kontinuerlig programmet og støtter områder av institusjonell aktivitet, og søker måter å forbedre og opprettholde høyskolestandard.

Steder

 • Boulder

  Gunpark Drive,6620, 80301, Boulder

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål