Keystone logo
St. Elizabeth College Of Nursing

St. Elizabeth College Of Nursing

St. Elizabeth College Of Nursing

Introduksjon

St. Elizabeth College Of Nursing er en toårig privat, ideell høyskole grunnlagt som tilbyr en Associate in Applied Science (AAS) i sykepleie med læreplanplaner designet for å møte dine pedagogiske behov. Med over 3800 kandidater gir våre programmer den beste forberedelsen til å jobbe i dagens helsevesen, et forhold til fakultetet, erfaring med topplinjeteknologi og den mest omfattende praktiske kliniske erfaringen som er tilgjengelig i et sykepleieprogram i dag. .

Vårt sykepleierprogram integrerer fullstendig teoretisk læring med kliniske erfaringer i et omsorgsfullt miljø. Sykepleiekursene inkluderer direkte pasientomsorg planlagt og overvåket av et fakultetsmedlem med ekspertise innen et bestemt sykepleierområde. En av styrkene til programmet ved St. Elizabeth er dets kliniske komponent som kombinerer teorien som er lært i klassen med faktisk sykepleierutøvelse, noe som muliggjør umiddelbar overføring og anvendelse av kunnskap. St Elizabeth College of Nursing tilbyr også et kvelds- / helgeprogram. Dette programmet er designet for å dekke behovene til studenter som ikke kan delta i timene i de tradisjonelle ukedagene.

St. Elizabeth College Of Nursing har til oppgave å gi et sterkt grunnlag for teori og sykepleieutøvelse i et miljø med faglig dyktighet som fremmer aktivt medborgerskap og et ønske om livslang læring. I den franciskanske tradisjonen og verdiene, er høgskolen forpliktet til å skape et omsorgsfullt læringsmiljø for ulike studentpopulasjoner.

Middle States Commission har akkreditert St. Elizabeth College Of Nursing on Higher Education.

Steder

  • Utica

    Genesee Street,2215, 13501, Utica

    Spørsmål