Keystone logo
SUNY Upstate Medical University

SUNY Upstate Medical University

SUNY Upstate Medical University

Introduksjon

SUNY Upstate Medical University i Syracuse, NY, er det eneste akademiske medisinske senteret i New York sentrum. Det er også regionens største arbeidsgiver med 9.460 ansatte. Tilknyttet State University of New York, er Upstates oppdrag å forbedre samfunnets helse gjennom utdanning, biomedisinsk forskning og helsevesen.

De fire høyskolene forankrer Upstate Medical Universitys pedagogiske oppdrag — Medisin, sykepleie, helseprofesjon og forskerutdanning (biomedisinsk vitenskap).

Som et biomedisinsk forskningsforetak fokuserer Upstate på de vanligste menneskelige sykdommene, inkludert kreft, diabetes, hjertesykdommer, sykdommer i nervesystemet, syn og smittsomme sykdommer. Jakten på behandlinger og kurer er bygget på kompetanse innen strukturell, molekylær og systembiologi. Upstate tilbyr også mange kliniske studier for pasienter.

Vi tilbyr dusinvis av unike helsetjenester til regionen vår gjennom Upstate University Hospital, Upstate University Hospital på Community Campus og våre poliklinikker. Vi huser også Upstate Golisano Children's Hospital for å betjene regionen.

Oppdraget til SUNY Upstate Medical University er å forbedre helsen til samfunnene vi tjener gjennom utdanning, biomedisinsk forskning og pasientbehandling. Alt vi gjør i Upstate - å lære studenter, oppdage ny kunnskap gjennom forskning og ta vare på pasienter - gjøres for å oppnå dette målet.

Steder

  • Syracuse

    East Adams Street,750, 13210, Syracuse

    Spørsmål