Keystone logo
SUNY Upstate Medical University Doktorgrad i sykepleie
SUNY Upstate Medical University

Doktorgrad i sykepleie

Syracuse, USA

6 Semesters

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Fjernundervisning

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Deltidsstudiet Doctor of Nursing Practice (DNP) Program ved Upstate Medical University College of Nursing er spesielt for post-master's Nurse Practitioner (NP) eller Clinical Nurse Specialist (CNS). DNP-graden forbereder sykepleiereksperter til det høyeste nivået av avansert praksis som utvider APRN-rollen innen ledelse, helsepolitikk, advokatvirksomhet, tverrprofesjonell praksis og informasjonsteknologi. Den utvidede kliniske rollen gir DNP-ferdighetene til å oversette og generere evidensbasert kunnskap til klinisk praksis som fremmer sikker, effektiv og rettferdig pasientbehandling.

Programmet er 40 semester timer og er online. Graden kan fullføres i to og et halvt års deltidsstudium med fem semestre på 6-7 studiepoeng per semester og to sommersemestre på 3 studiepoeng hver.

En sykepleier med DNP er forberedt på en utvidet klinisk rolle som omfatter populasjoner og systemer, og individuelle pasienter. I karrieremiljøet, bruker, vurderer en sykepleier med DNP-graden forskning og genererer bevis for å fremme sikker, effektiv og rettferdig pasientbehandling.

Programmet Doctor of Nursing Practice er designet for å møte American Association of Colleges of Nursing (AACN) Essentials of Doctoral Education for Advanced Nursing Practice og er akkreditert av Commission on Collegiate Nursing Education (CCNE).

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • MSc i psykisk helsesykepleie
    • Kingston upon Thames, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Bachelor of Science i sykepleie (LPN til BSN)
    • Lewiston, USA
  • FdSc i sykepleierassistent
    • Kingston upon Thames, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland