Keystone logo
© Skagit Valley College
Skagit Valley College

Skagit Valley College

Skagit Valley College

Introduksjon

Skagit Valley College er en offentlig samfunnshøyskole, som opererer under tilsyn av et lokalt forstanderskap oppnevnt av guvernøren. SVCs distrikt inkluderer fylkene Skagit, Island og San Juan.

Oppdrag

Skagit Valley College dyrker studentenes læring og prestasjoner; bidrar til pedagogisk, personlig og økonomisk suksess for studenter; og fremmer likeverdige og blomstrende lokalsamfunn.

Syn

Hovedfokuset til Skagit Valley College er studentsentrert undervisning og læring. Vi er forpliktet til:

 • Rettferdige elevresultater i tilgang, prestasjoner og fellesskap
 • Våre veiledende prinsipper
 • Beslutninger basert på strategi og bevis
 • Utvikling av våre ansatte
 • Et mangfoldig og inkluderende høyskolesamfunn der alle hører hjemme

Kort historie

Skagit Valley College (SVC), opprinnelig kalt Mount Vernon Junior College, begynte å betjene studenter i 1926 som et tillegg til Union High School i Mount Vernon. Navnet ble endret til Skagit Valley Junior College i 1948, og i 1958 ble det nåværende navnet adoptert. SVC har den stolte utmerkelsen av å være den nest eldste community college i staten Washington.

I løpet av de første årene ble det holdt undervisning i øverste etasje i videregående skole. I 1955 ble en permanent tomt på 35 dekar kjøpt og et kompleks med seks bygninger ble ferdigstilt i 1959. På grunn av umiddelbar økning i studentregistrering ble ytterligere 10 dekar land kjøpt og en ny bibliotekbygning ble bygget. Ytterligere kjøp av land har brakt det totale campusområdet i Mount Vernon til mer enn 110 dekar.

For tiden betjener SVC studenter ved Mount Vernon Campus i Mount Vernon og Whidbey Island Campus i Oak Harbor. Høgskolen driver også tre sentre: San Juan Center i Friday Harbor, Marine Technology Center i Anacortes og Cardinal Craft Brewing Academy i Burlington.

akkreditering

Nordvestkommisjonen for høyskoler og universiteter akkrediterer Skagit Valley College.

Akkreditering av en institusjon for høyere utdanning av Northwest Commission on Colleges and Universities indikerer at den oppfyller eller overgår kriterier for vurdering av institusjonell kvalitet evaluert gjennom en fagfellevurderingsprosess. En akkreditert høyskole eller universitet har tilgjengelig de nødvendige ressursene for å oppnå sine uttalte formål gjennom passende utdanningsprogrammer, gjør det i stor grad, og gir rimelige bevis på at det vil fortsette å gjøre det i overskuelig fremtid. Institusjonell integritet ivaretas også gjennom akkreditering.

Akkreditering av Northwest Commission on Colleges and Universities er ikke delvis, men gjelder for institusjonen som helhet. Som sådan er det ikke en garanti for hvert kurs eller program som tilbys eller kompetansen til individuelle kandidater. Det gir snarere rimelig sikkerhet om kvaliteten på mulighetene som er tilgjengelige for institusjonens studenter.

Steder

 • Mount Vernon

  2405 East College Way Mount Vernon, WA, 98273, Mount Vernon

 • Oak Harbor

  Southeast Pioneer Way, 1900, 98277, Oak Harbor

 • Friday Harbor

  Weber Way, 221, 98250, Friday Harbor

 • Anacortes

  Anacortes, USA

 • Burlington

  Burlington, USA

Spørsmål