Keystone logo
Skagit Valley College Registrert sykepleier, AAS
Skagit Valley College

Registrert sykepleier, AAS

Mount Vernon, USA

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

24 Sep 2024

USD 6 767 / per credit

På universitetsområdet

Introduksjon

Alternativer for registrert sykepleier AAS-grad (heltid)

LPN-lisensinnehavere

Nursing (NURS)-programmet ved Skagit Valley College (SVC) tilbyr en registrert sykepleier, AAS-grad for sykepleiere som har uteksaminert seg fra et PN-program og har en gjeldende Washington State ubeheftet LPN-lisens. LPN til RN fokuserer på det andre året med registrerte sykepleierkurs. Studenter fullfører de samme RN-programforutsetningene og relaterte utdanningskurs som kreves for ADN DTA/MRP sykepleiergraden. Programmet ble designet for å skape en vei for PN-kandidater til å gå inn i høylønnede karrieremuligheter med høy etterspørsel i helsevesenet. Nyutdannede får en Associate Degree i registrert sykepleie og er kvalifisert til å søke om statens lisenseksamen (NCLEX-RN) for registrert sykepleie. Dette er 3 til 4 kvartaler, heltid. *Hvis det er ledige plasser, kan studentene velge å ta SOC 191 og motta ADN DTA/MPR sykepleiergraden.

Avansert plassering

SVC tilbyr en registrert sykepleier, AAS-grad for studenter som tidligere har tatt RN-kurs ved en annen institusjon og ønsker å fullføre RN-kursene sine ved SVC. Studenter fullfører de samme RN-programforutsetningene og relaterte utdanningskurs som kreves for ADN DTA/MRP sykepleiergraden. I tillegg må studenter som søker om avansert opptak sende inn et anbefalingsbrev fra direktør, leder eller siste sykepleieinstruktør samt pensum og kurskataloginformasjon for tidligere RN-kurs tatt. Beslutning om fremskutt plassering er dekan for sykepleie og alliert helse ansvar. Nyutdannede får en Associate Degree i registrert sykepleie og er kvalifisert til å søke om statens lisenseksamen (NCLEX-RN) for registrert sykepleie. Dette er på heltid og en del kvartaler avhenger av plassering. *Hvis det er ledige plasser, kan studentene velge å ta SOC 191 og motta ADN DTA/MPR sykepleiergraden.

Gradintensjon og overføringsalternativer

Etter fullføring er arbeidsstyrkegrader og/eller sertifikater ment å gi studentene ferdighetene som trengs for å gå direkte inn i jobb. Selv om disse gradene ikke er ment å overføre til et universitet, vil studentene være kvalifisert til å søke om opptak til Skagit Valley College sin Bachelor of Applied Science - Management (BASM) grad, og i noen tilfeller kan de overføres til andre skoler. Hvis du er interessert i å fortsette utdanningen din ved å gå inn på et bachelorprogram, vennligst samarbeid tett med din faglige rådgiver og avdelingsleder.

Læreplan

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål