Keystone logo
Swedish University of Agricultural Sciences MSc i veterinærsykepleie med hovedfag i veterinærsykepleie
Swedish University of Agricultural Sciences

MSc i veterinærsykepleie med hovedfag i veterinærsykepleie

Uppsala, Sverige

2 Years

Engelsk

Fulltid

15 Jan 2025

Sep 2025

SEK 390 000 *

På universitetsområdet

* borgere fra land utenfor EU/EØS og Sveits er pålagt å betale søknads- og skolepenger

Introduksjon

MSc med hovedfag i veterinærsykepleie gir deg et godt grunnlag for videreutdanning og kunnskap for bærekraftig og etisk å drive utviklingsarbeid, innovasjon og arbeid innen dyrehelsetjenesten i dag og i fremtiden.

Programmet tar utgangspunkt i relevante vitenskapelige, samfunnsmessige og etiske aspekter med klar tilknytning til forskning og næringsliv innen dyrehelse og medisinsk omsorg. Studiene gir deg dybdekunnskap innen blant annet dyrepleie innen medisin, kirurgi, anestesiologi, akutt/intensiv, og rehabilitering.

En mastergrad i veterinærsykepleie innebærer ikke mulighet for å søke lisensiert som veterinærsykepleier.

Studiet gir bred kunnskap om feltet, inngående teoretisk og metodisk kunnskap innen dyrehelse og medisinsk omsorg, samt innsikt i aktuell forsknings- og utviklingsarbeid. Ferdigheter i å jobbe selvstendig og i gruppe, søke ny og relevant kunnskap, og uttrykke seg skriftlig og muntlig øves kontinuerlig i løpet av programmet.

Programmet legger vekt på evnen til å analysere løsninger fra et etisk, effektivt og bærekraftig perspektiv. Utdanningen omfatter også tilbakevendende deler av en faglig tilnærming f.eks samarbeid innenfor og mellom profesjoner, samt kommunikasjon. Studiet avsluttes med et selvstendig arbeid på 30 studiepoeng, med mulighet til å anvende kunnskap og ferdigheter i en aktuell problemstilling innen hovedområdet. Studiene gir god kunnskap om vitenskapsteori og et godt grunnlag for videreutdanning.

Masterstudiet i veterinærsykepleie kan føre til doktorgradsstudier og gi studentene den kunnskapen som er nødvendig for å jobbe både bærekraftig og etisk med utvikling, innovasjon og veterinærsykepleie. Programmet trekker på relevante vitenskapelige, sosiale og etiske elementer med klare koblinger til forskning, industri og fremtidens yrkesrolle.

Internasjonalisering er muliggjort gjennom samarbeid med høyere utdanningsinstitusjoner i utlandet som tilbyr bachelorstudier i veterinærsykepleie. Takket være disse samarbeidene er det mulig å gjennomføre studiebesøk, og og prosjekter og jobbe med det selvstendige prosjektet i utlandet.

Opptak

Læreplan

Programresultat

Program undervisningsavgift

Om skolen

Chatte med studentene

Spørsmål