Keystone logo
Tampere University

Tampere University

Tampere University

Introduksjon

Menneskelig potensial ubegrenset.

Tampere University er det nest største forskningsuniversitetet i Finland. Vi tilbyr et bredt utvalg programmer på engelsk på alle akademiske nivåer.

Tampere University ble dannet i begynnelsen av 2019 da to tidligere separate universiteter, Tampere University of Technology og University of Tampere, slo seg sammen til ett. Universitetet i Tammerfors ble først etablert i 1925 og Tampere teknologiske universitet i 1965. Dermed har Tammerfors universitet mange tiårs erfaring med å utdanne universitetsstudenter.

Bachelorprogram i engelsk

Tampere University tilbyr et utvalg av bachelorprogrammer undervist utelukkende på engelsk. Som bachelorstudent vil du få en utdanning i verdensklasse i et unikt læringsmiljø. Tampere University er en perfekt institusjon for å starte din universitetsutdanning.

Over 30 masterprogrammer på engelsk

Tampere University tilbyr ulike inspirerende masterprogram gjennomført på engelsk. Masterstudier ved Tampere University gir deg utdanning av høy kvalitet og gir deg utmerkede muligheter til å danne et globalt nettverk av både profesjonelle og akademiske kolleger, uvurderlig for din fremtidige karriere.

Doktorgradsstudier

Vår doktorgradsutdanning er basert på den nyeste forskningskunnskapen og tett samarbeid med samfunn, industri og arbeidsliv. Doktorgradsskolen og doktorgradsprogrammene tilbyr lærings- og forskningsmuligheter av høy kvalitet.

Forskning ved Universitetet

Forskningen ved Tammerfors universitet fokuserer spesielt på temaer knyttet til teknologi, helse og samfunn. Tallrike forskningsgrupper og nettverk opererer i samfunnet vårt og utfører tverrfaglige og mangfoldige studier på tvers av organisasjonsgrenser.

Forskningen som utføres på våre sentre for eksellens (CoE) spenner fra spillkulturstudier til tumorgenetikk.

Våre oppdrag innen forskning, utvikling og innovasjon er å opprettholde et rettferdig og deltakende samfunn, å fremme helse og velvære for alle deler av befolkningen, å bygge effektive og trygge miljøer og å sikre at samfunnsansvar respekteres også i uro forårsaket av digitalisering og transformasjon av arbeidet.

Hold deg oppdatert!

Vil du høre mer om opptak og studentliv ved Tammerfors universitet? Abonner nå på vårt opptaksnyhetsbrev til Tampere University!

Stipend og finansiering

Tampere University søker å anerkjenne sine mest meritterte, høypresterende og motiverte studenter. Tampere University Scholarships Program er tilgjengelig for søknad for studenter som er pålagt å betale skolepenger i bachelor- og mastergradsprogrammer som tilbys på engelsk.

Les mer om skolepenger og stipend .

Steder

  • Tampere

    Tampere, Finland

Spørsmål